Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček nove

Josipović na Trgu, Kolinda s braniteljima u Savskoj

josipović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/13
01.01.2015.
u 03:10

HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović nekoliko minuta nakon ponoći posjetila je branitelje u Savskoj.

Predsjednik Ivo Josipović Novu godinu dočekao je na središnjem zagrebačkom Trgu, a potom je sa suprugom Tatjanom posjetio bebe i rodilje u Petrovoj bolnici.

HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović nekoliko minuta nakon ponoći posjetila je branitelje u Savskoj.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Oboje su građanima uputili i novogodišnju čestitku:

Ivo Josipović: Neka nam novogodišnji blagdani odišu mirom, zajedništvom i ljubavlju. Te su vrijednosti dragocjeni kapital, na temelju kojega možemo graditi budućnost. Danas govorim o univerzalnim i humanim vrijednostima, koje nam predstavljaju i ovi blagdani čija simbolika uvijek ponovno budi vjeru u budućnost, budi optimizam, taj „čarobni začin“ bez kojega nema pomaka na bolje. To je ono što u idućoj godini želimo Hrvatskoj: da bude bolja od prethodne. Godina u kojoj ćemo pokrenuti gospodarski oporavak, prosperitet i razvoj. Ostvariti poduzetnički uzlet, nova ulaganja, nova radna mjesta, osobito za mlade ljude. Vratiti ćemo povjerenje u institucije, smanjiti korupciju, a povećati sigurnost i stabilnost za sve nas. Želimo još više standarde ljudskih prava i ekološki svjesniju, zeleniju Hrvatsku. Ovdje pročitajte cijelu Josipovićevu čestitku

Kolinda Grabar Kitarović: "Želim Vam svima puno zdravlja, sreće i uspjeha u 2015.! Vjerujem da ćemo u godini koja slijedi zajedničkim snagama pokrenuti potrebne promjene kojima ćemo osigurati otvaranje novih radnih mjesta, smanjenje broja nezaposlenih, gospodarski rast i pravedniju socijalnu politiku za sve naše građane. Od srca Vam želim bolju i pravedniju Hrvatsku na koju ćemo svi zajedno biti ponosni!

>>Drugi izborni krug neće biti puki duel favorita na papiru i papirnate “autsajderice”

>>Grabar-Kitarović: Ograđujem se od komentara mladeži HDZ-a, to je nedopustiv rječnik

Komentara 180

AK
akil
21:05 31.12.2014.

Ako joj Ivek pribacuje Sanadera,onda nek se sjeti njegovih iz SDP koji su bili protiv osamostaljenja RH.Nek se sjeti tko mu je najbliži savjetnik?Sin udbaškog zločinca koji je ubijao i klao.Nek ivek nosi štafetu u Istri,dok novac očekuje od EU.Nek se drug sjeti proslave četničkog ustanka u Srbu!Ima toga puno što mu neda za pravo na drugi mandat!

GO
Gomila
21:11 31.12.2014.

volim more volim skoje volim presjednicu i sve za Kolindu

GO
Gomila
21:07 31.12.2014.

Kolinda kraljica hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije