Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uspješna Hrvatska'
Povratak na članak

Josipović: Možda uopće nema rasta i mi moramo bolje i drukčije

Josipović je predizborne kampanje tzv. velikih stranaka ocijenio kao razmjenu uvreda, ponižavanje i međusobnu konfrontaciju na način koji nije produktivan

Komentari 8

Avatar traktoraš
traktoraš
19:30 25.10.2015.

Ivo, pa ti sa tom ekipom do jućer tikve sadio,a tko sa đavolom tikve sadi........?

VL
SA
samoborka
18:07 25.10.2015.

Da se druze Ivo nisi bavio ustaskim gujama i klanjanjem partizanima i petokraci cijelih 5 godina svog mandata nego vodio brigu u dobrobiti Hrvatske, onda bi ti mozda netko i povjerovao.

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
17:39 25.10.2015.

Njihov je moto: Ne znamo ništa, al nismo najgori!

VL
Avatar million
million
11:28 27.10.2015.

Talijansko pravosuđe poslalo je europski uhidbeni nalog za Antu Josipovića, oca bivšeg predsjednika RH i nekadašnjeg visokog dužnosnika SKH, političkog tijela partije koje je donosilo političke odluke o likvidacijama hrvatskih emigranata. Nalog se odnosi na njegovu ulogu pri donošenju odluke o likvidaciji obitelji Ševo u Italiji. Europski uhidbeni nalog, jedinstveni uhidbeni mehanizam za cijelo područje EU-a, točnije svih 28 zemalja članica, već je neko vrijeme u Zagrebu. Poslalo ga je talijansko pravosuđe i to ne za bilo koga, već za Antu Josipovića, oca bivšeg predsjednika RH i nekadašnjeg visokog dužnosnika SKH, političkog tijela partije koje je donosilo političke odluke o likvidacijama hrvatskih emigranata, koje su potom ”amenovane” u Beogradu, a odobravao bi ih osobno Josip Broz Tito. Nalog se odnosi na ulogu Ante Josipovića pri donošenju odluke o likvidaciji obitelji Ševo u Italiji.

VL
Avatar BraBar
BraBar
23:24 25.10.2015.

4mazge, I kada das glas ovim mandrilima onda promjeni ime u 5mazge. Po cemu je Cacic bolji od bilo kojeg politicara? Mozda zbog toga sto je pokrao novac iz svojih firmi ostavljajuci sirotinju oko sebe? A Ivo Josipovic? Sto je on dobroga napravio za Hrvatsku? Mozda s tim sto je optuzio Hrvatsku u Izraelskom Knessetu? Ili u sarajevskom parlamentu? Ili hvaleci kape partizanke i crvene zvijezde na njima? Illi sto je dilao dokumente sa srpskim veleposlanikom? Ili sto je ucinio sve u njegovoj moci da Hrvatska ne dobije spor protiv Srbije? Od kuda Ivi Josipovicu pet stanova u Zagrbu? A sto tek reci o Dragi Pilselu? Bolje mi je da tu stanem! Pozlice mi!

VL
4M
4mazge
20:13 25.10.2015.

ivo i kregar, a bogme i čačić....ne zna se koji je veći mantriot. ali opet bi rađe i njima glas dao nego hdzeju (to bi morala biti neka kataklizmična situacija)

VL
PE
petarrr
18:22 25.10.2015.

Nebi dao glas ovom HDZ-u pa makar gladan kruha ostao.. Toj stranci nitko ne valja i pljuju po svima..HDZ tjerajte vi svoj red kukuruza..lopoviii

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.