Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polazna točka

Josipović krenuo u kampanju: 'Trg maršala Tita nisam izabrao slučajno'

josipović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
09.12.2014.
u 12:40

Josipovića su došli podržati i ministar rada Mirando Mrsić koji je bio šef njegove prve pobjedničke kampanje, šef zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić i premijer Zoran Milanović koji je Josipoviću dao 'high five'

Predsjednik Ivo Josipović krenuo je autobusom s Trga maršala Tita u Zagrebu i u službenu predsjedničku kampanju. Ispred zgrade HNK dočekalo ga je dvjestotinjak SDP-ovaca, ali i običnih građana koji su Josipovićevi simpatizeri.

U gomili smo opazili nekoliko simpatizera predsjedničkog kandidata Ivana Vilibora Sinčića, a jedan od njih nosio je i transparent ''Autorska prava na ovu zemlju polažemo mi'', očito aludiravši na Josipovićevu povezanost sa ZAMP-om.

Josipovića su došli podržati i ministar rada Mirando Mrsić koji je bio šef njegove prve pobjedničke kampanje, šef zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić i premijer Zoran Milanović koji je Josipoviću dao ''high five''. Ivo Josipović rekao je da nije slučajno odabrao Trg maršala Tita kao prvu stanicu svoje službene kampanje jer, kako je rekao, velik dio njegova života vezan je uz taj trg.

– S ovog za mene vrlo važnog mjesta krećemo u izbornu pobjedu. Ovo je mjesto za mene posebno jer je tu Pravni fakultet na kojem sam studirao i gdje sam radio, tu je i nova zgrada Muzičke akademije na kojoj sam također radio, blizu je i gimnazija u koju sam išao, HNK gdje sam proveo jako mnogo vremena, muzej Mimara u koji sam često išao. Ovo je mjesto na kojem se prisjećam svega što sam radio, ali i što sam obećao da ću napraviti u novom mandatu. Hvala vam svima, moji prijatelji, jer ste me došli podržati i vidimo se 28. prosinca na zajedničkoj proslavi pobjede – rekao je Ivo Josipović.

>> Josipović posjetio udrugu Kamensko: Ideja je bila da pomognemo radnicama

Komentara 293

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
12:42 09.12.2014.

Nakon ovog naslova, pametnom bi trebalo biti dosta. Slučajni precednik.

ST
stefj
12:43 09.12.2014.

Iz samog naslova je vidljivo na koji dio populacije cilja, tj. čije glasove očekuje. Ništa se nije promijenilo, slogan Tito - Partija i dalje mu je životni moto...

SW
swic
12:43 09.12.2014.

E moj naroda koga si izabrao ? Za presjednika tako zeljene samostalne Hrvatske , otvori oci ovaj put .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije