Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kavi s građanima

Josipović: Informacije iz istraga više neće stizati do mafije

Ivo Josipović
HRT
27.10.2012.
u 19:13

Predsjednik je istaknuo kako će prvi potezi ići u smjeru zatvaranja kanala curenja informacija iz tijela koja se bave kaznenim progonom

- Tajni dokumenti više neće biti dostupni kriminalcima. Stat ćemo na kraj curenju informacija prema krim miljeu, kazao je predsjednik Ivo Josipović na današnjem druženju "na kavi s građanima".

Predsjednik je istaknuo kako će prvi potezi ići u smjeru zatvaranja kanala curenja informacija iz tijela koja se bave kaznenim progonom.

- Ne smijemo dopustiti da informacije dolaze do mafije, kazao je Josipović.

Osvrnuo se predsjednik i na aktualnu gospodarsku situaciju kazavši kako je izlazak iz krize jedan dugotrajan proces.

- Intenzivnije se treba raditi na promjenama, a mogu potvrditi kako je Zakon o poticanju ulaganja naišao na pozitivne kritike. To su mi potvrdili neki strani veleposlanici, a otvaraju se i novi kontakti u okviru gospodarske diplomacije, zaključio je Josipović.

>>Sve o aferi "Hrvatski Watergate" čitajte u našem specijalu

Komentara 84

Avatar comparator
comparator
19:30 27.10.2012.

Mafija dakle postoji? Krasno !

ME
Merlin
19:32 27.10.2012.

joj, dottorre Ivela, vi ste fin čovjek i sve to (neću ovdje o vašim aferama, o ZAMPu, o Kuni Zlatici i šire..time neka se Bajić bavi, ak ima "vremena", ahahaha)....ali, dajte nemojte nas (više) pravit budalama, pa tko više puši vaše spike? mislite da ste uvjerljivi? iako ste inteligentni i obrazovani, znajte, ima nas još takvih (možda i boljih) i takvi kuže vašu spiku. na žalost ne kuže ju masa, i oni puše te vaše bajke i zato vam i je score na listi najpopularnijih preko 120 posto. I Kim Il Sung bi vam zavidio, a bogme i pokojni Tref se negdje ždere i misli se, vidi ovog poetu, ti bokca, neće valjda sad i njemu nosit štafetu? Pa to bi me dotuklo, pa ni nisam imao prek sto posto u anketama, boga mu ljubim, a ovaj klavirista ...samo tako.

OB
-obrisani-
19:28 27.10.2012.

dok si god ti na pantovčaku dok god tebi idu informacije dotle za mafiju nema zime

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije