Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović u SAD-u

S Obamom o povratku židovske imovine?

Ivo Josipović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
14.05.2014.
u 08:45

Za danas je predviđen sastanak s Bidenom, a neslužbeno doznajemo kako je moguće da im se pridruži i predsjednik SAD-a

Predsjednik RH Ivo Josipović danas će u prijepodnevnim satima po američkom vremenu u Bijeloj kući razgovarati s američkim potpredsjednikom Joeom Bidenom, a najavljena je i mogućnost da se susretu pridruži i predsjednik SAD-a Barack Obama.

Večernji list neslužbeno doznaje da su američke židovske organizacije lobirale kod Obame kako bi od predsjednika Hrvatske zatražio brže i konačno rješavanje pitanja povratka imovine njihovih sunarodnjaka u našoj zemlji. Josipović je naglasio da se tema Ukrajine ne može preskočiti, a da je “ukrajinska kriza potencirala značaj Hrvatske u projektu energetske sigurnosti Europe”. Nezaobilazna je tema i situacija u BiH, ali Josipović zaključuje kako će SAD i Europa čekati da prođu izbori u toj zemlji da bi predlagali rješenja. 

>> Ivo Josipović u radnom je posjetu SAD-u. S američkim partnerima razgovarat će o energetskoj politici

Komentara 47

DU
Deleted user
09:01 14.05.2014.

Ohoho bit ce veselo,kad uslijedi povrat stanova zidovima u Zagrebu kao i u drugim hrvatskim gradovima.

VE
verakruz
09:05 14.05.2014.

Znao sam. Ovi samo razdaju, poklanjaju, daju i kada je protuzakonito. Najnoviji slučaj oko srbina Kunića, gdje Pusićka, Pupovac, Josipović, Milanović i ostala bagra i pored sudske odluke, odlučuju pokrasti Hrvate da bi dali srbima. U sveopćoj krizi, oni ničim izazvani poklanjaju srbima (dezerterima) više od 5 milijuna kuna i to samo za sada. Iako na svim potvrdama postoje žigovi iz Beogradskog suda da je kupovina tih kuća od strane Vlade RH obavljena zakonito, ti "nositelji" vlasti u RH se ponašaju veleizdajnički i protivno interesima Hrvata!

TO
tomzag
09:01 14.05.2014.

Biden... to je tata onog što je odnedavno na čelu privatnog plinovoda u Ukrajini? Nego, je l' se zna što su naredili Židovi, koje rokove imamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije