Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Središnji odbor HNS-a

Josipović: Hrvatska treba nove temelje

HNS
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
25.10.2014.
u 11:01

Pusić je istaknula da Hrvatskoj treba dobar leadership i da ima snage za građansku opciju, iako još uvijek postoje ideološki prijepori

Na današnjem Središnjem odboru stranke, HNS je još jednom podržao kandidaturu  Ive Josipovića za predsjednika.

- To je izbor u kojem Hrvatska ima šanse da idućih pet godina ima put prema čovjekoljubivoj državi, odnosno državi koja razlikuje pravdu od nepravde, dobro od lošega - kazala je predsjednica HNS-a Vesna Pusić.

Istaknula je da Hrvatskoj treba dobar leadership i da ima snage za građansku opciju, iako još uvijek postoje ideološki prijepori.

- Dvije su stvari nestale iz politike: sloboda, odnosno pristojnost prema svakom čovjeku, i dobrota, da se ne radi s figom u džepu, da se ne laže - rekla je Pusić.

Predsjednik Josipović je zahvalio na podršci i složio se s Pusić da su u Hrvatskoj ideološki prijepori.

- Hrvatska treba ozbiljne reforme i nove temelje - poručio je predsjednik.

>> Josipović: Prvo su probali s aferom Barbika, a sad će valjda doći s aferom Ken

Komentara 59

MU
Mućanin
11:16 25.10.2014.

Hrvatsku treba očistiti od jugoslaveske gamadi, to je jedino što joj treba!

ZX
zark x
11:10 25.10.2014.

Kad te preporuci Vesna znas da je to cestitka iz regije.

ZX
zark x
11:16 25.10.2014.

Josipovic je covjek brizan. Vidite da je priskocio braniteljima kao i svima koji su u brigama. Ne zeli da se branitelji smrzavaju i njemu uniste njegovu politicku kampanju. A i postoje ideoloski prijepori, jer jos ima naroda koji se boriri protiv njegove drage Regije, a neki ga cak vide da Cvjeticaniniu daje dokumente , koji ovaj mnogo ceni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije