Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetio Trogir

Josipović: Gradnja mosta Čiovo – kopno izvrsna je vijest!

Ivo Josipović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
06.03.2014.
u 12:44

Dobra je vijest što Brodotrogir opet ima posla i što se otvaraju nova radna mjesta, to je najbitnije – izvijestio je Josipović

Predsjednik Ivo Josipović u četvrtak je posjetio Trogir. Nakon razgovora s gradonačelnikom Antom Stipčićem, družio se s građanima uz kavu, a potom je obišao i Brodotrogir.

- S gradonačelnikom i njegovim suradnicima sam razgovarao o pitanju otpada. Drago mi je da se našlo rješenje. Naravno, pravo rješenje za cijelu Dalmaciju bit će spalionica. Sve nas je razveselila vijest da bi se iz europskih fondova mogao graditi most Čiovo – kopno. To je od velike važnosti za Trogir, ali i za cijelu Hrvatsku. Naravno, razgovarali smo i o redovitim aktivnostima s udrugama iz domovinskog rata, kulture, turizma i gospodarstva.

 - Dobra je vijest što Brodotrogir opet ima posla i što se otvaraju nova radna mjesta, to je najbitnije – izvijestio je Josipović novinare nakon razgovora iza zatvorenih vrata. Kaže kako se ne želi petljati u lokalnu samoupravu i svojim autoritetom potaknuti trogirsku vlast da na deponij Vučje brdo primi i makarsko smeće. Gradonačelnik Stipčić je rekao kako je tražio solidarnost sugrađana iz Planog, na čijem području je deponij, ali građani su odbili prihvatiti i makarsko smeće, a on ih mora razumjeti te je prihvatio njihov stav.

>> Putinova luksuzna jahta duga 53,8 metara na remontu u Brodotrogiru

Komentara 2

PR
propalismoFranjoskroz
21:04 07.03.2014.

i most Split-Vis je fantastična ideja ali tko će to platiti???

Avatar GERO2
GERO2
11:45 09.03.2014.

Ovaj preko potrebni most u Trogiru je vec 2 desetljeca samo ismijavanje Trogircana u predizbornoj kampanji,Mesic 2puta a sad i ovaj Jugonostalgicar Yusipovic,ako to Eu ne napravi ova opljackana drzava za to nema novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije