Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluke VNS-a

Josipović: Građani trebaju znati istinu, ali činjenice treba provjeriti

josipovic, tjelohraniteljica (1)
Davor Javorović/Pixsell
01.06.2011.
u 14:31

– Papin je dolazak velik događaj za Hrvatsku i ne treba ga stavljati u politički kontekst – komentirao je predsjednik na pitanje o Milanoviću i papi

– Rasprava je bila duga i iscrpna, ali to je prije svega bio kvalitetan sastanak na kojem su se čula različita mišljenja. Potvrđena je želja da se radi protiv korupcije. Svaku sumnju u zlouporabu sustava treba raščistiti. Građani trebaju znati istinu, ali činjenice najprije treba provjeriti, a ne javnosti dati poluistinu. To je važno pravno i političko pitanje. Provjere treba obaviti MUP, a DORH i SOA će sami vidjeti što trebaju pokrenuti – komentirao je jučerašnje zaključke trosatne sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost predsjednik Ivo Josipović na obilježavanju 105 godina postojanja i rada Hrvatskog autokluba i početka Desetljeća sigurnosti cestovnog prometa 2011.-2020.

O prozivanju Zorana Milanovića zbog navodnog odbijanja susreta s papom kratko je rekao: – Nisam čuo da je Milanović rekao da neće doći na susret s papom jer nije dobio poziv. Papin je dolazak velik događaj za Hrvatsku i ne treba ga stavljati u politički kontekst. Milanović će sam odlučiti hoće li doći. Od toga ne treba raditi spektakl. Za mene je Papin dolazak velik događaj. Od njegova dolaska u Hrvatsku očekujem važne moralne poruke koje će nam donijeti i malo optimizma.

Komentara 19

FI
fiberglas
15:21 01.06.2011.

Zoki je opet usrao motku. Zoki, majkoviću, daj udahni i izbroji barem do deset prije nego odvališ!

ZI
Zir
15:29 01.06.2011.

Ma tko nece doci?? Zoki?? ma opet kmeri prave predstavu, biti ce u prvom redu i ljubiti Papi ruku, i klecati ako treba, uvijek su se pretvarali, ako treba za vlast sve!! i prekriziti se!!! a kamere ce snimati i i danima cete gledati velikoga Zokija!!

DU
Deleted user
15:06 01.06.2011.

Kaj ga opet serka Jusipovic!!! A u koji kontekst treba staviti cinjenicu da sef jedne parlamentarne stranke koja ima dobre sanse da na iducim izborima pobijedi i a time i da ta spodoba postane premijer ne dodje na primanje za jednog tako znacajnog gosta kao sto je papa? Nema veze koji su njegovi religiozni pogledi na svijet, ali kao hrvatski politicar (ako to Zoki uopce i jest!!!) MORA doci na primanje sefa drzave koja je kao jedna od prvih u svijetu priznala nasu zemlju!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije