Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Programi ostali u sjeni

Josipović: Glas za Bandića zapravo je glas za Sanadera

Josipović
Željko Hladika/PIXSELL
07.01.2010.
u 16:20

Bandićev stožer bavi se samo stvaranjem objeda i laži, a kad mu nedostaje potpora, uskoče Sanaderovi ljudi, rekao je Josipović.

– U Bandićevu stožeru radi niz ljudi iz paraobavještajnog miljea koji se samo bave stvaranjem objeda i laži – napao je svog protukandidata Ivo Josipović na posljednjoj konferenciji za novinare dok traju predizborne kampanje. Rekao je i da nije želio kampanju potrošiti “skupljajući perje iza toga paraobavještajnog lobija”.

Iako je ustvrdio da je u predizbornu kampanju za predsjednika Republike ušao otvorena srca i s namjerom da s građanima komunicira o programu, Josipović je priznao da se njegove želje nisu ostvarile. Drugi krug izbora obilježile su svađe i napadi, a programi su ostali u sjeni.

Gostujući na Radiju 101, na kojem je trebao biti i Bandić, ali se nije pojavio, Josipović je ustvrdio da je “glas za Bandića zapravo i glas za Sanadera” te da “svaki put kada je Milanu Bandiću nedostajala potpora, uskočili bi Sanaderovi ljudi”.

– Nije slučajno da se baš sada Sanader pokušao vratiti. Želio je promijeniti korektno stajalište HDZ-a da ni jednom kandidatu ne daju podršku nego da prepuste članovima da sami izaberu – objasnio je Josipović nešto kasnije na konferenciji za novinare.

Na kraju je pozvao birače da izađu u nedjelju na izbore jer im je to “vjerojatno posljednja prilika da izaberu između dva potpuno oprečna koncepta. Jedan je koncept pravde, a drugi kaljuže”.

Zaželio je i da nakon njegova mandata Hrvatska bude bolja i uspješnija zemlja u kojoj se poštuju europske vrijednosti i u kojoj svi imaju jednake šanse.

Komentara 54

MA
maraton
16:53 07.01.2010.

Josipović i Bandić.Jedan je uljez, koji ?

KV
kvakva
16:57 07.01.2010.

Bandić i Sanader, hrvatska cvijetka dva - jedan voli da ga se opali muški, drugi bez alkohola nikuda. To se zove - dinamitni duo.

NE
neni
16:33 07.01.2010.

parole sempre parole.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije