Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u posjetu hrvatskoj

Josipović će Ban Ki-moona ugostiti u Bijeloj vili na Brijunima

'United Nations Secretary General Ban Ki-moon (R) meets with President of Croatia   Ivo Josipovic September 22, 2010 during the Millennium Development Goals Summit at the United Nations in New York. A
'DON EMMERT'
17.07.2012.
u 12:39

Ki-moon će u petak držati predavanje u zagrebačkoj starogradskoj vijećnici povodom 20. obljetnice članstva RH u UN-u na temu "Hrvatska i UN: Angažman i šansa"

Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Ban Ki-moon tijekom vikenda posjetit će Hrvatsku. U Bijeloj vili na Brijunima u subotu će ga ugostiti predsjednik Ivo Josipović, a tijekom svog posjeta Ki-moon sastat će se i s premijerom Zoranom Milanovićem te ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić.

Josipović i Ki-moon prvo će razgovarati u četiri oka, a nakon bilateralnog sastanka izaslanstava svoje dojmove podijelit će i s medijima.

U petak, prvog dana svog posjeta Hrvatskoj, glavni tajnik UN-a održat će predavanje u zagrebačkoj starogradskoj vijećnici povodom 20. obljetnice članstva RH u UN-u na temu "Hrvatska i UN: Angažman i šansa", a tijekom svog posjeta obići će i Školu narodnog zdravlja "Andrija Štampar" u čast Andrije Štampara, jednog od osnivača Svjetske zdravstvene organizacije i prvog predsjednika Opće skupštine WHO-a u Ženevi 1948. godine.

Nakon posjeta Brijunima Ki-moon će nedjelju provesti u Poreču i središnjoj Istri.

Komentara 14

MA
mališa
13:55 17.07.2012.

Ovo je sigurno Jeremić sredio da Ban Ki Mun dođe na Balkan. A bili ste protiv izbora Jeremića.

BA
Bay
13:33 17.07.2012.

Po meni osobno uvaženog i visokog gosta UN-a bi prvo trebalo odvesti u herojski Grad Vukovar kako bi dobio punu predodžbu o predsjedavajućem vuku jeremiću i svemu onome onome što je njegova politika koju još uvijek tako zdušno zagovara po pitanju Kosova, a potom mu pokazati ljepote RH ...

Avatar koroknait
koroknait
13:54 17.07.2012.

Ne znam što je ovima na VL. Ništa vas ne košta napisati Ban ki moon, a ne samo Ki moon jer to preglupo zvuči...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije