Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pleternica

Josip Zirn novi je državni prvak u vožnji dvoprega

Prvenstvo u vožnji dvoprega (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/4
10.06.2012.
u 19:00

Viceprvak Hrvatske ove godine je Antun Medvidović iz Zaprežnog kluba Slavonac a treće mjesto je osvojio Tihomir Salarić koji se natječe za konjički klub iz Pleternice

PLETERNICA - Josip Zirn iz KK Ergele Đakovo novi je državni prvak u vožnji dvoprega. Naslov je osvojio nakon trodnevnog natjecanja održanog u Pleternici koje se sastojalo od dresure, maratona i vožnje preciznosti. Josip Zirn se natječe devet godina a ovo mu je treća titula prvaka Hrvatske.

– Da bi se postigli dobri rezultati potrebno je puno truda i puno novca. Ja sam zaposlenik Ergele i svaki dan treniram oko dva sata, pred natjecanje i više – rekao je J.Zirn.

Viceprvak Hrvatske ove godine je Antun Medvidović iz Zaprežnog kluba Slavonac a treće mjesto je osvojio Tihomir Salarić koji se natječe za konjički klub iz Pleternice.

– Natjećem se šest godina. Sada je nešto manje natjecatelja nego kada sam počinjao, ali je kvaliteta ujednačenija i razlike u bodovima između nas su minimalne – rekao je T. Salarić kojemu je ovo najveći uspjeh na državnom natjecanju u vožnji dvoprega.

Natjecanje u Pleternici bilo je otvorenog tipa pa su na njemu u ove godine sudjelovali predstavnici Kobilarne Lipica iz Slovenije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije