Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačić ne da svoje

Josip Jambrač zbrinut kao savjetnik direktora PSP-a

'gradska.zgb.19.06.01. hotel intercontinental - miramarska- skupstina zgb. zupanije, te izbor novog  predsjednika i zupana - josip jambrac- dozupan snimio zeljko hladika'
Pixsell
Autor
Marko Biočina
10.07.2012.
u 08:05

Glavni akter HNS-ove afere sa stranačkim kadroviranjem zaposlen u državnoj kompaniji za skladištenje plina

Josip Jambrač, nesuđeni zamjenik ravnatelja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te glavni akter afere sa stranačkim kadroviranjem članova HNS-a, ipak se zaposlio u javnom sektoru.

Kako doznajemo, Jambrač je 1. srpnja imenovan na poziciju savjetnika direktora tvrtke Podzemno skladište plina. Riječ je o tvrtki kćeri državne plinske kompanije Plinacro koja se bavi upravljanjem podzemnim skladištem plina u Okolima, a vodi je Krešimir Malec, također član HNS-a. Iako je u e-mail porukama koje je svojedobno slao prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću predlagao da ga se angažira u Fondu, a ako ne tamo, onda u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora ili kao zamjenika direktora neke od tvrtki iz sastava HEP grupe, te Jambračeve želje na kraju ipak nisu uslišene.

U telefonskom razgovoru nije želio komentirati svoj novi angažman. Iz PSP-a, pak, poručuju kako će Jambrač biti zadužen za savjetovanje direktora u organiziranju tvrtke i koordiniranju rada Društva, a radi podizanja razine organizacije i upravljanja na višu razinu

Komentara 104

PR
promag
08:17 10.07.2012.

Dakle, još jedan koji će dobivati plaću, voziti službeno auto, imati karticu i naravno ne raditi.

LO
Lovro2101
08:19 10.07.2012.

Kad gazimir kaže onda nem da tko pita !!!!

RA
raso1
13:07 10.07.2012.

hdz mala beba za ovu mafiju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije