Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA KOSORA

Josip Budimir: Ne vjerujem da će uopće biti druge ture ministara

Josip Budimir
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
02.02.2016.
u 18:11

Kosor: Vjerujem da će u drugoj turi Budimir biti ministar

Nakon što je Darinko Kosor u intervjuu radiopostaji Yammat zaključio da će se Josip Budimir naći u ministarskoj fotelji u "drugoj turi ministara" prozvani Budimir istaknuo je da taj stav smatra nekorektnim.

– Ne vjerujem da će uopće biti druge ture ministara. Oni su izabrani s namjerom da kvalitetno odrade svoj posao i zaslužuju podršku svih nas kako iz koalicijskih redova tako i svih građana – komentirao je Josip Budimir, istaknuti član HSLS-a i jedan od najuglednijih makroekonomista u državi.

Podsjetimo, Darinko Kosor je dao niz izjava u kojima je isticao koliko je razočaran što Budimir nije zauzeo niti jednu od ministarskih fotelja.

– Razočaran sam, prije svega radi građana Hrvatske, što nije ministar gospodarstva ili poduzetništva. Znate da se ministri uvijek mijenjaju, da neki ne izdrže dulje od tri mjeseca, šest mjeseci. Poslije će doći i jedna druga tura, vjerujem da će u drugoj turi Budimir biti ministar – kazao je Kosor i time pobudio sumnje u osobno nezadovoljstvo pozicijom HSLS-a u podjeli fotelja. I dok Kosor koristi ime svog stranačkog kolege u političke svrhe, Budimir naglašava kako je najvažnije da se izabranim ministrima omogući da rade te pomogne da ostvare teške zadaće koje su pred njih stavljene.

>> Ovo je prva tura ministara. Vjerujem da će u drugoj i Budimir biti ministar

Komentara 18

CR
crocodil
18:25 02.02.2016.

Od Kosora nikada ništa pametno. Čista štetočina. Godinama obnaša visoke političke funkcije u svim vlastima. Političari su ljudi koji rade za korist svoje zajednice, države, općine...Ali kakva korist za društvo, za našu državu od njega. Kome on može bilo što doprinijeti.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:41 02.02.2016.

Kosor, polupismeni, tupo-tvrdi kameleon koji je stalno "na funkciji", "v fotelji", u životu ni ništ delal i o ničem pojma nema....al razme se u makroekonomiju....razme se u ministarski posel....kaj ti je umišljena veličina u kombinaciji s vazelinstvom !!!

BR
brodludjaka
18:21 02.02.2016.

Šteta što nema mjesta u vladi za inteligentnog Kosora, vazelinca!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije