Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK

Bozanić i Porfirije izrazili želju da što prije s radom započne Komisija za dijalog

Bozanić i Porfirije
Foto: Zagrebačka nadbiskupija
12.06.2015.
u 09:22

"Tijekom razgovora obostrano je izražena želja da što prije s radom započne Komisija za dijalog između Srpske Pravoslavne Crkve i Hrvatske biskupske konferencije", priopćila je Zagrebačka nadbiskupija

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić jučer je u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu održao redoviti sastanak s Porfirijem Perićem, pravoslavnim mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim.

"Tijekom razgovora obostrano je izražena želja da što prije s radom započne Komisija za dijalog između Srpske Pravoslavne Crkve i Hrvatske biskupske konferencije", priopćila je Zagrebačka nadbiskupija.

Na sastanku su sudjelovali pomoćni biskup zagrebački, mons. Ivan Šaško, i đakon Zagrebačko-ljubljanske eparhije Zoran Radić.

>> Zašto je trebalo Porfiriju napakirati četnikovanje?

>> Zbog osude paljenja zastave podmeću mi da sam pjevao četničke pjesme

Komentara 8

DU
Deleted user
09:54 12.06.2015.

koji je od ovih bradonja nedavno pevao četničke pesme ?

FI
franjo i ja
10:03 12.06.2015.

katolicka crkva je direktno kriva za kalvariju koji se desio narodu..svojim propovijedima o prastanju miru i inim nebuloza od noz ste doveli narod!manite se ljubavi s njima i neu cite narod krivoj nauci..

MA
matosh_
13:47 12.06.2015.

Treba raditi na ekumenizmu, na zajedništvu svih Kršćana. Treba moliti za jedinstvo kršćana inače će nas uništiti boljševizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije