Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podnesena optužnica

Ubio susjeda, odslužio kaznu pa na Špancirfestu oteo i silovao djevojčicu

Jozef Denac
Foto: Facebook
1/3
20.11.2014.
u 10:07

Denac je, kako se sumnja, gnjusan zločin počinio prvoga dana Špancirfesta, odnosno 22. kolovoza

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv Josefa Denca (43) koji već dva mjeseca sjedi u varaždinskom istražnom zatvoru zbog sumnje da je silovao 11-godišnju djevojčicu.

Denac je, kako se sumnja, gnjusan zločin počinio prvoga dana Špancirfesta, odnosno 22. kolovoza. Iskoristio je priliku i ugrabio je kada su je roditelji na trenutak izgubili iz vida u gužvi među tisućama šetača koji su u Varaždin stigli na Špancirfest.

Prema jučer podignutoj optužnici Denac je djevojčicu silovao i iskoristio je za stvaranje pornografskog sadržaja. Kako doznajemo, prisilio ju je da ona njega snima tri minute... Ovaj monstruozan zločin potresao je stanovnike varaždinskog kraja koji dobro znaju znaju tko je Josef Denac. Naime, radi se o osuđenom ubojici koji je prije 11 godina u mjestu Petrijanec pored Varaždina metalnim kliještima zatukao svog suseljana Ivana Dombaja.

Denac do daljnjega ostaje u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

>>Otkrivamo tko je čovjek osumnjičen da je silovao dijete u Varaždinu

>>Američki učitelj hrvatskog podrijetla zlostavljao učenicu pa pobjegao u Njemačku?
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije