Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje potraga

Još uvijek nije nađen nestali mađarski kanuist

jezero bundek, bomba
Robert Anić/PIXELL
01.08.2010.
u 14:20

S obzirom da je kanu nestalog Mađara pronađen na otočiću, nagađa se da se nesretnik utopio.

Policija još uvijek nije pronašla kanuista (56) iz Mađarske koji je nestao prošli četvrtak kasno poslijepodne s otočića pokraj Repaša, nedaleko Koprivnice. Grupa mađarskih kanuista ranije je tog dana krenula na spust kanuima od ušća Mure u Dravu pokraj Legrada do mađarskog mjesta Barcs pokraj Virovitice.

Mađari su u četvrtak kasno poslijepodne primjetili da se sprema nevrijeme, te se oko 18.30 zaustavili na otočiću pokraj mosta kod Repaša i krenuli prikupljati drva za ogrijev. Sat vremena kasnije, grupa je primjetila da im nedostaje jedan član, a nestanak su prijavili policiji.

U koprivničko-križevačkoj policiji kažu da se kanuisti na svom putu nisu smjeli nigdje zaustavljati, osim u slučaju opasnosti.

Kažu i da su pretražili cijeli otočić, te da je nemoguće da se Mađar nalazi na njemu. U potragu na Dravi uključili su se i pripadnici interventne policije sa četiri ronioca, a čamcima su pretraživali i nizvodni dio rijeke. O nestanku su obaviještene i Policijske uprave koje se nalaze nizvodno od Repaša.

S obzirom da je kanu nestalog Mađara pronađen na otočiću, nagađa se da se nesretnik utopio.

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:18 02.08.2010.

joj,krivi text,,ispričavam se

OB
-obrisani-
08:17 02.08.2010.

Možda se zaputio svojoj kući,morem,pa dunav,drava,,zaboravio čoek konzervu s hranom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije