Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao u nedjelju

Još uvijek nema nikakvih informacija o nestalom Ivanu, shrvani otac: 'Nek se vrati, bez njega ne mogu živjeti'

Ivan Blajić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
08.04.2016.
u 21:13

Za sada se ne zna što je mladića nagnalo na bijeg. Članovi njegove obitelji, prijatelji i poznanici oblijepili su plakate s njegovom slikom po cijelom gradu, no do sada još uvijek nisu dobili nikakve informacije o Ivanu

U nedjelju se sa svoje kućne adrese u zagrebačkoj Savskoj ulici udaljio 18-godišnji Ivan Blajić i od tada mu se gubi svaki trag. 

Članovi njegove obitelji, prijatelji i poznanici oblijepili su plakate s njegovom slikom po cijelom gradu, no do sada još uvijek nisu dobili nikakve informacije o nestalom Ivanu. 

Mladić je živio s ocem, koji ga je, kako pišu 24 sata, posljednji put vidio u subotu poslijepodne. U nedjelju ujutro ustao je ranije kako bi Ivanu kupio doručak, no njega više nije bilo u sobi. 

-Ako je ikako moguće, želim da se javi ili odmah dođe kući tati, gdje mu je i mjesto. Bez njega ja ne mogu živjeti- kazao je potreseni otac koji ne zna što je zagrebačkog srednjoškolca i učenika IX. gimnazije moglo natjerati na bijeg.

Ipak, vjeruje da je razlog bijega vjerojatno gubitak Ivanove majke koja je preminula u prosincu prošle godine nakon duge i teške bolesti. Od tada Ivan vrijeme provodi sam za računalom, a sa svojim vršnjacima gotovo se uopće ne druži.

Policija i otac nestalog mladića mole za pomoć pa ako imate ikakvih saznanja o Ivanu javite se u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

Inače, Ivan je visok 180 centimetara. Ima plave oči, kovrčavu smeđu kosu i mršave je građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u sive hlače, smeđu košulju kratkih rukava, tamnosmeđu jaknu i tamne tenisice, stoji na stranici nestali.hr

>>Za bivšim gradonačelnikom Slatine traga i HGSS i helikopter

>>Zvonimir Dlesk nazvao šefa da neće doći na posao i odvezao se u nepoznato

Ključne riječi

Komentara 3

JU
juraInfidel
22:32 08.04.2016.

kako god ti bilo tesko, znaj da ti je ocu tisucu puta teze!vrati se i bit ce sve u redu!a kasnije ces shvatiti sta znaci biti otac i kolika je to ljubav!nedaj Boze da ti se to desi!

UN
unbekant
07:20 09.04.2016.

E sada treba negdje"naci"Paravinju,ili Slogara...ali kako naci toliko Paravinja,za ako je istina na vecernjem dnevniku Nove,da se radi o 2600 nestali osoba,u zadnje vrjeme.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije