Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na Kozari Putevima

Još se ne zna je li 76-godišnjak ubijen ili je riječ o nesretnom slučaju

kozari put očevid
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
17.04.2020.
u 11:30

Prema iskazima očevidaca, dvojica muškaraca jedan drugoga udarali su nekakvim letvama, nakon čega je stariji počeo bježati te je pao

Je li A. O. (76) umro jer se spotaknuo i pao te udario glavom o pločnik ili je njegova smrt posljedica fizičkog sukoba između njega i H. H. (56), zagrebačka policija još istražuje. O tome što tijekom istraživanja utvrde, ovisit će i hoće li i zbog čega kazneno prijaviti H. H. koji je u tom sukobu i sam teže ozlijeđen te je hospitaliziran u KBC-u Sestre milosrdnice.

Kako je priopćila zagrebačka policija, dvojica muškaraca 16. travnja oko 16 sati sukobila su se na Kanalskom putu. Prvo su se posvađali, a zatim su nasrnuli jedan na drugog. Prema iskazima očevidaca, jedan drugoga udarali su nekakvim letvama, nakon čega je stariji muškarac počeo bježati te je pao.

Ubrzo nakon toga je i preminuo, a tijelo mu je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.  Tamo bi se trebao utvrditi uzrok smrti, što će policiji pomoći u slaganju mozaika cijelog događaja.

Komentara 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:49 17.04.2020.

"...umro jer se spotaknuo i pao te udario glavom o pločnik..."___Nevjerojatno koliko je ljudi umrlo u zadnje vrijeme od pada na pločnik. Onaj jedan je imao srčani udar, ovaj je dobio letvom po glavi, al su svi skončali "od pločnika"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije