Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Semafor pravosuđa
Povratak na članak

Još nismo svjesni značaja pravosuđa 
za investitore

Neka 110 engleskih sudaca za plaće 1800 hrvatskih sudaca dođe riješiti 1,650.000 predmeta koliko ih godišnje riješe naši suci

Komentari 3

MI
mihoper
10:10 09.04.2014.

Nikad ne treba mjesati babe i zabe. Nisu nasi sudci u polozaju Engleskih sudaca. Tamo su sudci godpoda a kof nas du obicne cate, no za to su pomalo i sami krivi jer se ne znaju odhrvati politici. Kad bi sudac iz neke vodece EU zemlje dobio raditi sto rade nadi sudci odmah bi napustio pravodudje.

VL
DO
doktorica
09:58 09.04.2014.

nije dobra usporedba,U Engleskoj se zakoni ne mijenjaju ,standard je stabilan,plaće nesrazmjerne u odnosu na naše,a kod nas se progone i oni koje treba i netreba...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.