Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID NIJE POČEO

Još nije ugašen požar u Sisku, gori prešani otpad

U Novom Pračnu izbio požar u hali za obradu otpada
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/8
27.06.2022.
u 08:12

Gori prešani otpad u hali i na vanjskom prostoru na području naselja Novo Pračno. Odlagalište je u vlasništvu zagrebačke tvrtke Royal Media, koja se bavi prikupljanjem i obradom otpada.

Veliki požar koji je u nedjelju oko 17 sati buknuo na odlagalištu otpada u sisačkoj Južnoj industrijskoj zoni još nije ugašen, pa na požarištu nije mogao početi niti očevid, doznaje se iz JVP-a.

 

Gori prešani otpad u hali i na vanjskom prostoru na području naselja Novo Pračno. Odlagalište je u vlasništvu zagrebačke tvrtke Royal Media, koja se bavi prikupljanjem i obradom otpada.

Kako je izjavio zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe u Sisku Miroslav Golub, sisački su vatrogasci s više vozila intervenirali odmah nakon dojave o požaru, ali im je trebalo dva sata kako bi ga lokalizirali i stavili pod kontrolu.  Borba s vatrenom stihijom nastavljena je tijekom noći i očekuje se kako će požar biti potpuno ugašen tijekom dana.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije