Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI USPJEH
Povratak na članak

Još jedno čudo hrvatskih liječnika: Svi su odustali od njega, ali on danas hoda

Pacijent srednjih godina na kojem je izvedena rizična operacija završio je u invalidskim kolicima zbog prevelike boli i količine morfija.

Komentari 5

LJ
ljutko
21:22 26.10.2019.

Mi ni ne znamo koliko imamo dobre doktore, većina misli da su vani doktori svemogući, a kod nas da ništa ne valja.

VL
IV
IvanPS
13:23 27.10.2019.

Ja nakon grozne prometne(kao suvozač tamića) krajem kolovoza 2007.e i tri mjeseca kome stupanj 5, imam na papiru: triparesis spastica post politraumam, opsežno okoštala oba kuka i lijevi lakat, krećem se u electromoto invalidskim kolicima, pošto mi je kralježnica netaknuta, ne gubim nadu ponovnog sajanja na nogama.. recimo u vodi, bazenu ili moru bez problema koračam,skakučem i tako to..

VL
DU
Deleted user
23:10 27.10.2019.

Nama ne valja ni fini domaći marcipan ali bi nam strani dre*ec upakiran u šareni celofan bio super!

VL
BA
Barbasmora
05:01 27.10.2019.

Sve su nasi lijecnici riskirali.... kada ne uspiju ne citamo losih vijesti. A nekako se bojim da treniraju rizik na hrvatskim pacijentima....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.