Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proveo istraživanje

Još jedna teorija o nestalom MH370: Stručnjak otkrio gdje se nalazi trup?

Malaysia Airlines
Foto: EDGAR SU/REUTERS/PIXSELL
1/2
04.11.2018.
u 17:43

Vance je smatrao da će malezijske vlasti njegov prijedlog i istraživanje shvatiti ozbiljno i istražiti taj dio oceana, ali se razočarao

Zrakoplov MH370 leži gotovo potpuno netaknut na dnu oceana, tvrdi stručnjak za zrakoplovstvo Larry Vance.

On vjeruje da ostaci zrakoplova kompanije Malaysia Airlines, koji je nestao s 239 ljudi na putu od Kuala Lumpura do Pekinga, leže na dnu Indijskog oceana, piše Daily Star

Zrakoplov je poletio iz glavnog grada Malezije 8. ožujka 2014. s 227 putnika i 12 članova posade. Tijekom preusmjeravanja između malezijskih i vijetnamskih kontrolora zračnog prometa zrakoplov je jednostavno nestao, a transponder mu se isključio.

Vance je godinu i pol proučavao ovaj misteriozni slučaj o kojem je napisao i knjigu MH370: Misterij riješen.

- Putnici su završili u južnom dijelu Indijskog oceanu, a nalaze se na dnu mora u potopljenom i nedirnutom trupu - rekao je Vance za Daily Star

Vance je smatrao da će malezijske vlasti njegov prijedlog i istraživanje shvatiti ozbiljno i istražiti taj dio oceana, ali se razočarao

- Stvarno sam vjerovao da će odbaciti svoju teoriju i ponovno otvoriti istragu, ali izgleda da oni to neće učiniti - kazao je Vance. 

Vance je također odbacio teoriju Iana Wilsona koji tvrdi da je zrakoplov završio u džungli u Kambodži, a sve je otkrio nakon što je proveo sate na Google Earthu. 

- Slike s Google Eartha prikazuju obrise velikog zrakoplova - koji bi jednostavno mogao biti zrakoplov koji leti neposredno ispod satelita koji ga je fotografirao - zaključio je Vance. 

>> Pogledajte ove skrivene lokacije otkrivene na Google mapama


 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Celzijus
Celzijus
18:18 04.11.2018.

A možda i na šodrani kod Gabajeve Grede?

Avatar Neobavezno
Neobavezno
21:08 04.11.2018.

Trup je kod ekipe sto skuplja sekundarne sirovine.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije