Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO JE I PROŠAO

Još jedna snimka divlje vožnje kod zagrebačke Arene: Okrenuo se na cesti i zabio u parkirani auto

Screenshoot
24.10.2022.
u 09:42

Mladić je velikom brzinom projurio kraj pješaka koji su stajali uz cestu te se okrenuo na kolniku, prešao preko rubnika i zabio se u parkirani automobil

Društvenim mrežama šire se snimke divlje vožnje kod zagrebačke Arene, a u kojoj je jedan mladi vozač svojim automobilom naletio na parkirano vozilo, a koje je potom udarilo drugi automobil. 

Riječ je o nesreći koja se dogodila u petak navečer, oko 21.30 sati, a automobilom je upravljao 19-godišnjak. 

 

Mladić je velikom brzinom projurio kraj pješaka koji su stajali uz cestu te se okrenuo na kolniku, prešao preko rubnika i zabio se u parkirani automobil. S obzirom da je svemu tome svjedočio velik broj ljudi, dobro je da je prošlo samo s materijalnom štetom. 

Komentara 7

PO
poluvodič
11:27 24.10.2022.

Zašto ne kažete da je bio golf? Da je BMW već bi sada bilo 30 komentara

DU
Deleted user
13:06 24.10.2022.

Cajkaši?

OP
Openhack
11:42 24.10.2022.

Znaci isti taj mali je divljao jucer i pred cigi centrom oko 9 navecer.... Da nisam bio sa zenom priupitao bi ga za zdravlje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije