Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Još jedna prilika da naučimo kako se u politici iza domoljublja uvijek skrivaju nesposobnjakovići i hulje

Karamarko, HDZ i velik dio hrvatske desnice počinili su nad lijepom riječju pravi verbicid

Komentari 10

DU
Deleted user
07:37 13.06.2016.

Gospodine Pofuk, komentar bi Vam držao vodu kada bi ga nadopunili i s "ljevičarskim" frazemima tipa: borba za "svakog čovjeka", pravodoljubivost, borba protiv korupcije, građanske slobode, radnička prava, "antifašizam", "ustaške guje", demokratizacija društva...Isti koji se koriste tim frazama su daleko od svega navedenog kao što su ovi Karamarkovi doomoljubi daleko od domoljuba, kao što ste i sami rekli u komentaru! Jasno da će te Vi reći da je ovo komentar o "desničarimna", ali od Vas nisam primjetio komentar o "ljevičarima", pa bi bilo interesantno da sada na isti način "opalite" po ljevici! Tada bih Vam skinuo kapu! Ok, Vi ste ljevičar, pa i ja sam, pa što? Je li Milanović ljevičar? Jednako je ljevičar kao i Karamarko što je domoljub! Je li Tito bio ljevičar? Po ponašanju, držanju, brojnim metodama - buržuj najniže vrste! Nećete niti spomenuti da se na tom nivou i vode društvena raslojavanja, jer "antifašisti" i "komunisti" sebi daju za pravo da mogu raditi što ih je volja (likvidacije, marginalizacija nepoćudnih, verbalni delikt...) i dalje se nazivati "demokratima", "humanistima"...a "lijevi novinari" im rade propagandu, a njihova zlodjela i nesavršenosti rješavaju frazama "ne možemo sve zločine izjednačavati"! Pa da, jedni su sama pravda i humanost, a drugi su hulje i zlikovci! Pa i protekli Domovinski rat ti isti "ljevičari" dovode u znak pitanja jer su se i za vrijeme njegova trajanja dogodfila i zlodjela s hrvatske strane. O tome se priča, procesuiraju se zločini, o njimna se priča čak do nivoa da su ta zlodjela potvrda da su za Domovinski rat krivi Hrvati!??? S druge strane ista metoda nije primjenjena na 2. svjetski rat i poraće, kada su se dogodili brojni zločini pobjednika i o tomu se ne smije reći nišra jer bi to bia relativizacije krivnje i revizija povijesti!

VL
BA
bakulušić
20:01 12.06.2016.

Da gospoda Pofuk i Gerovac pišu na portalu pod pseudonimom, Onaj koji briše bi morao raditi prekovremeno i svakog trenutka bi na ekranu bile poruke: - Koristite nedopuštene riječi!- i - Poštovani, prekršili ste pravilo 3,4.5.6...a sankcije su...

VL
DU
Deleted user
17:15 12.06.2016.

To njihovo domoljublje i fraza da su oni za Hrvatsku su puste tlapnje. Kada nemaju što drugo reći i ponuditi onda se nude te fraze. Probajte upitati nekoga tko kaže da je Karamarko za Hrvatsku neće znati objasniti što je mislio reći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.