Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ŽRTVA VIRUSA H1N1

Još jedna osoba preminula od posljedica pandemijske gripe

milinović
Marko Čuljat
18.12.2009.
u 12:57

Iz Ministarstva zdravstva stiže poziv svim građanima da se cijepe protiv virusa nove gripe kako bi na najučinkovitiji način zaštitili svoje zdravlje i moguće teže posljedice pandemijske gripe. Cijepljenje je besplatno.

Još jedna osoba preminula je od posljedica pandemijske gripe, izvijestilo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi. Smrtni slučaj dogodio se u Zagrebu.

Iz ministarstva stiže poziv svim građanima da se cijepe protiv virusa nove gripe kako bi na najučinkovitiji način zaštitili svoje zdravlje i moguće teže posljedice pandemijske gripe.

Cijepljenje je besplatno, a podaci ministarstva kažu kako "ni kod jedne od cijepljenih osoba u Republici Hrvatskoj nije zabilježena ni jedna nuspojava, a nisu zabilježene ni kod cijepljenih osoba u svijetu".

Komentara 1

RA
radant
08:45 22.12.2009.

hoće li novinari platiti odštete obiteljima umrlih od svinjske gripe budući da su upravo tzv. novinari digli frku i pozivali građane na \"bojkot\" protiv cjepiva i taj snobizam evo nažalost rezultira smrtnošću, a glupa ruljo i dalje slijepo vjeruj jugo novinarstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije