Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasti negiraju

Još jedna eksplozija u Teheranu, predgrađa ostala bez struje

Teheran, Iran
Foto: NI Syndication/Pixsell
10.07.2020.
u 12:05

Vijest o eksploziji objavila je državna televizija IRIB, no visoki dužnosnici su odmah demantirali tu vijest.

Na zapadu Teherana došlo je do eksplozije zbog čega je cijelo predgrađe ostalo bez električne energije. Jedna je to u nizu eksplozija u Iranu proteklih tjedana.

Vijest o eksploziji objavila je državna televizija IRIB, no visoki dužnosnici su odmah demantirali tu vijest.

Eksplozija je najnovija u nizu eksplozija u protekla dva tjedna diljem Irana, a sumnja se da je Izrael stoji iza najmanje jedne od njih, piše Daily Mail.

Državna televizija izvijestila je kako su gradska predgrađa ostala bez struje, a nije poznato je li tko ozlijeđen i ima li žrtava.

– Na području gdje se dogodila eksplozija nalaze se dva podzemna objekta, jedan je povezan s istraživanjem kemijskog oružja, a drugi je mjesto vojne proizvodnje – rekao je vojni stručnjak Fabian Hinz.

No unatoč tome što su građani čuli eksploziju i o tome su izvijestili mediji, vlasti tvrde da do nje nije došlo te da nitko nije ostao bez električne energije.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:07 10.07.2020.

ova koka sa slike je bolja od svih nasih sa spice

GE
Gensoman1000
12:23 10.07.2020.

Pa to su odlicne vijesti za sve zelene neomaltuzijance.... struja bi trebala biti luksuz samo za vladajucu klasu i zelene jer inace samo truje planetu sa co2.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:26 10.07.2020.

Izrael se igra s vatrom. A tko se s vatrom igra od vatre i ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije