Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Još ćemo Todorića moliti za oprost kako bi preuzeo upravu nad Hrvatskom

04.04.2023. u 08:30

Na slučaju Ive Sanadera i Ina-MOL-a političari i mediji nisu ništa naučili o odnosu arbitraža i kaznenih procesa pa zato i govore kako Hrvatska gubi arbitražu padne li optužnica protiv Agrokora

Komentara 5

PH
Prosječni Hrvat
17:25 04.04.2023.

Čovjeku je sve dano na pladnju u privatizaciji, Agrokor je osnovan na istoj adresi u Petrinjskoj kao i Astra Genex. Država ga je godinama pumpala poticajima. Gubitak osjećaja za stvarnost, moć i megalomanija, uz vođenje firme kao malo jače mesnice dovelo ga je u nelikvidnost, za što mu nitko nije kriv.

JO
jocoudriga
08:57 04.04.2023.

Hrvatska stvarnost , kao u onom vicu o laži i paralaži...

Avatar zoster1
zoster1
15:24 04.04.2023.

Pa to je njegova firma ! To je isto kao da ti kupiš stan pa ti Plenki dođe i veli "e tvoj stan je vrijedan i sad više nije tvoj".Todorić je zaradio lovu i nek ju troši kak on hoće...ili sam nekaj propustio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije