Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UN
Povratak na članak

Još 70 godina muškarci će bolje zarađivati od žena

Žene više rade u kućanstvu i više se skrbe o djeci od muškaraca, tako da mnoge od njih ne rade puno radno vrijeme i zarađuju ​​manje, kažu stručnjaci Međunarodne organizacije rada.

Komentari 1

SA
santos008
08:38 08.03.2016.

Zivio sam u jednoj od najdemokratskijih zamalja na ''Zapadu''gdje je odnos placa kao i kod nas s'tim sto se tamo ne slavi Osmi Mart kao kod nas .Gledam ''Dobro jutro'' Hrvatska'' slavi se na sav mah.Robert dijeli crvene ruze kupljenee novcem poreskih obveznika ,na Zapadu toga nema ,tamo ne dijele ruze niti tuku zene Kod nas na Balkanu muskarci tudjim zenama djele ruze a svoje tuku.Tamo imaju Valentinovo i to je to,Sanja i Robert doveli ''veliku'' radnicu Sanju Sarnavku ,koja vjecito zivi na proracunskoj sisi,koja izgleda nikad nije nista korisno radila,osim sto'' podpaljuje'' atmosferu u drustvu sa komunistickom demagogijom,koje se izgleda ni HRT ne odrice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.