Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
identifikacija
Povratak na članak

Još 1760 obitelji čeka dan kad će zapaliti svijeću na grobu najmilijih

Žrtve su većinom civili, iz vremena s početka rata ili nakon Oluje i sve su srpske nacionalnosti

Komentari 4

Avatar ukurtapash
ukurtapash
10:37 20.04.2012.

sve 5 ali sto je sa skabrnjom? ministar frodo bi se malo igrao ping ponga?

VL
CR
crni7777
11:00 20.04.2012.

Svako štovanje obiteljima, ali što je sa 1000 \"nestalih\" na hr strani, da li se išta ikada radilo da bi se nešto saznalo o njihovoj sudbini (koju možemo nažalost pretpostaviti). Radnje tipa \" dali što znate - ne znamo\" i nisu neki pokazatelji truda \"naše\" vrhuške...

VL
AP
apropos
11:02 20.04.2012.

koji cinizam, Raš(k)ovićka je neobično detaljna u opisu stradanja jedne strane, a za drugu, tisućama puta brojniju, nema pojma. Neće tipkovnica radi, možda je na ćirilici. Na šta nas to ono asocira? Naši su naši, a njihovi su ničiji. Ii. I niko za njih ne plaća.

VL
PA
paper2cuts
23:33 20.04.2012.

nemam nista protiv da se svima uborje zrtve ali ovo je samo uobicajena propaganda, a sto je s logorima po srbiji, to se zaboravilo ? posipamo se pepelom ? koje nepravde se konstantno redaju prema hrv narodu i svima kojii su ginuli za hrvatsku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.