Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kadrovsko osvježenje
Povratak na članak

Jokićeva reforma se nastavlja

Jokić je pozive članovima starih radnih skupina nazvao pozitivnim iskorakom, a ne isključuje ni mogućnost da će se javiti na natječaj za novi ERS.

Komentari 9

ZA
zadar1
14:08 15.09.2017.

ovaj je bio rekao da nece vise....hahaha...koji takmuk....

VL
PO
pozornik66
13:27 15.09.2017.

Dok je Plenković na vrhu HDZ-ea SDP ne triba ni postojati. Najgora prevara glasača u novijoj hrvatskoj povjesti

VL
Avatar mofo
mofo
14:26 15.09.2017.

Ma fuj.. reko sam odmah onda, imali su takav zalet da je bilo izbora skoro bi sami pobijedili.. a sad, tko da djecom liježe popišan se budi.. šta ste mislili da će HNS drugačije?

VL
ST
stefj
13:44 15.09.2017.

Osvježiti timove? Tako da se vrate oni stari, tj. stariji?... Eh politika, sve za ostanak na vlasti. Umjesto da se napravi kvalitetna reforma, bez utjecaja politike, vraća se Jokićeva anti-STEM reforma. Žalosno... Očito politika treba glupe ljude, a osnova je da ne znaju zbrojiti 2+2. Zato će matematika u izborne predmeta, a dobit ćemo povećanu satnicu za nova uhljebljivanja. Dobrobit djece ovdje nitko ne gleda, niti malo... Vjerojatno Plenković dugoročno gleda da ćemo novim školstvom dobiti više glupih ljudi, koji neće znati niti moći otići van, pa ćemo na taj način spriječiti egzodus. A ionako po dugoročnom gospodarskom planu treba odgajati konobare i sobarice, što će nam inženjeri i visokoprofitni poslovi...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:06 15.09.2017.

kmeeeee

VL
MI
milecar12
15:48 15.09.2017.

Puno ljudi ne shvaća da je ovo bio potez kako ne bi bili prisiljeni otkriti detalje o izboru Vican i Divjak, jer kad bi se otkrilo crno na bijelo da su došli ilegalno na čelo ERSa, to bi značio kraj Plenkovićeve vlade. Ovim se to samo pomelo ispod tepiha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.