Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kakvu trebamo
Povratak na članak

Jokić: Hrvatska ima jedinstvenu priliku. Putica: Reforma će ići dalje

Putica je rekla da je stručno povjerenstvo prije desetak dana premijeru predstavilo nacrt akcijskog plana, koji je sada u fazi završnih dorada, nakon čega će biti poslan na saborski odbor pa na Vladu

Komentari 4

MI
Mimizo
12:40 29.05.2017.

zar se gosp.jokić nije povukao iz ove reforme prvo podnese ostavku pa bi opet vodio i bio uključen u sve malo me podsjeća na most

VL
DO
domljani
13:22 04.05.2017.

reforma se može brzo provesti.treba ukinuti većinu fakulteta, visokih škola i gimnazija, otvoriti škole za kuhare,konobare ,šofere..

VL
Avatar aunick
aunick
13:47 29.05.2017.

Hrvatska ima priliku sada i sutra i uvijek ce je imati dok se posao ne obavi. Gospodin Jokic nece imati poriliku jer je htjeo stvarati za Hrvate ne dozvolisi naruciocu posla da postavlja cak i komentar a kamoli da izvodjacu posla kaze, cekaj malo, to ja tako ne zelim. Flexibilnosti gospodine Jokicu. Tebi mozda se cini da je to sto si ti naucio i znas toliko tesko i komplikovano pa to sigurno samo ti znas. Nije tako gospodine, ima ljudi koji do znanja dolaze sa lakocom i uvazavaju mogucnost da su i drugi nesto naucili. Nisi pouzdan gospodine.

VL
JP
josip.pivar11
12:53 04.05.2017.

Tako je gosp. Jokiću: Do konca svijeta Hrvatska više neće imati ovakvu priliku. Evo, što smo sami sebi važni i sudbonosni. Prizemljite malo, ima još dana i bit će prilika s nekim novim ljudima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.