Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAZOVNI SUSTAV U RH
Povratak na članak

Jokić: Cjelodnevna nastava mogla bi pozitivno utjecati na mlade, ali za to nam ne trebaju samo novci

Potrebna je reforma gimnazija u koju uđete s luđačkom košuljom, s 18 obveznih predmeta i bez imalo modeifikacije. Te promjene bi se pozitivno odrazile i na visoko školstvo i oni bi bili motiviraniji, ističe Jokić.

Komentari 8

Avatar Svračak
Svračak
20:35 25.09.2021.

Nije uspio prije toliko godina i sada djecu želi smjestiti u nekakve logore od 7 do 17 sati. Ne žive sva djeca u Zagrebu. U manjim mjestima djeca po dolasku iz škole nauče, igraju se vani a stariji osmoškolci i roditeljima pripomognu. Zašto bi djeca u školi jela tri obroka konfekcijske hane kada imaju svoju i onu koju vole?

VL
VI
viviann
22:13 25.09.2021.

A i te gimnazije s 18 obaveznih programa nisu normalne. Dijete ode iz kuće u 7, a predavanja su mu do 15 h bez normalne pauze za ručak. Užas.

VL
LI
Lisac
19:43 25.09.2021.

Odj. Od nase djece Jokicu

VL
DU
Deleted user
21:06 25.09.2021.

Tresla se brda rodilo se niš - treba uvesti pothitno malu maturu u osnovnoj školi da se eliminira razlike u kvaliteti i lažne ocijene.

VL
SJ
sjećanje
21:35 25.09.2021.

Jokić je u svojoj jedinoj knjizi na engleskom okrivio hrvatski narod i Sabor za rat u Hrvatskoj. Nejasno je tko ga tako uporno promovira? Neka netko nađe u kojoj je on školi ili fakultetu predavao?

VL
LE
LeonardoGoldman
00:32 26.09.2021.

Na oko su vidljivi rezultati promjena u obrazovnom sustavu. Učenici i studenti izlaze s potpunim hendikepom razmišljanja. Sve im se treba reči i pokazati.

VL
KO
kostanj
08:59 26.09.2021.

Elektronika i računarstvo za dječake, kaže Jokić... Ako gledamo realne predispozicije prema spolovima, onda bi to trebala biti područja za djevojke jer je najčešće manje teškog fizičkog posla. Zar bi sve žene trebale biti kuharice, recepcionerke, "stručnjakinje" za marketing???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.