Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAT OTKUCAVA
Povratak na članak

Johnson Tusku poslao pismo sa svojom vizijom brexita: Želi izbaciti 'backstop' iz sporazuma

EU je više puta rekao da neće više pregovarati o sporazumu postignutom s Theresom May.

Komentari 13

HA
Hagar
09:54 20.08.2019.

wow , to moze samo Boris . Nakon vise od godine dana rasprave upravo o backstopu koji Britancima nije po volji u sporazumu , pokusajima da se isti izbaci iz sporazuma sto i vrapci na grani znaju, Boris spasonosno saljelje pismo kako zeli izbaciti backstop iz sporazuma. Bizarno.

VL
DU
Deleted user
19:20 20.08.2019.

Konstantinos@ Da EU je jedna diktatorska umjetba tvorevina. Njemačka, koja je pred bankrotom i Francuska diktiraju , a sve druge države "demokratski" izglasaju, neovisno što stvarno narod/građani dotične države žele, potvrdu diktata. Brexit se mora dogoditi, jer je to samo jedan kamenčić mozaika jednog daleko većeg globalnog plana. Morao se i mora se srušiti utjecaj London City, ne Londona, jer se time ruši moć Vatikana i svih drugih centralnih banaka. Sve je to previše kompleksno za nas male normalne prosječne građane, koji se drže u ekonomskom pritisku (male plaće, nema posla, briga za djecu, itd...). Za nas male se brinu glavni mediji koji nam ispiru mozak sa lažima i glupostima.

VL
AN
Antitrogloditist
14:49 20.08.2019.

Naši domoljubi "suverenisti" zdušno navijaju za raspad EU. EU im kvari koncept povratka u klerofašističku diktaturu koju sanjaju još od 45-e. Jedina unija koja njima paše je ona s Hercegovinom.

VL
DU
Deleted user
04:23 20.08.2019.

Što prije izadete iz ove diktatorijalne umjetne tvorevine to bolje za vas. A i za ostale jer EU to financijski neće preživjeti te bi se hvala bogu i neke druge članice koje su nasilno bez referenduma ugurane u Uniju gdjee su izgubile suverenitet, vlastitu valutu i mogučnost odlučivanja i stvaranja vlastitih zakona te sprovodenja istih.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:22 20.08.2019.

eu bez britanaca će biti jako zanimljiva umjetna politička tvorevina. sa britancima ste barem znali da niti jedan ideja briselskih činovnika o jačanju eu birokratskog monstruma i uzimanje sve više ovlasti od država članica neće proći glatko, ili čak uopće neće proći. bez britanaca slijedi čerupanje ovlasti država u korist eu komisije i parlamenta. mislim da je ovo početak kraja eu-a kakvog poznamo, mada kratko mi u hr. nakon 2022-e, kad usahnu nama zanimljivi fondovi, najjače eu članice će vladati. ova 'boranija' sa istoka i pola zapada će biti statisti. znate da mi u hr i nemamo mogućnosti za izaći iz eu-a više?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.