Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija
Povratak na članak

Johnson će pokušati spriječiti produljenje roka za brexit

Prema izvješću Telegrapha, Johnsonov plan predviđa da se Bruxellesu uz zahtjev za produljenje roka za brexit pošalje i pismo u kojemu se navodi da se britanska vlada protivi bilo kakvom produljenju roka nakon 31. listopada

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
07:36 09.09.2019.

političari eskiviraju volju birača. toliko poznata priča na našim prostorima. ni englezi nisu imuni na ovo. predugo su bili odvojeni od naroda, a taj referendum je pokazao i da 300 godina neprekinute demokracije ne znači ništa. a mi bi htjeli da u manje od 30 godina naše demokracije imamo uređen politički i ekonomski sustav..?!

VL
Avatar tzvnovinar
tzvnovinar
07:25 09.09.2019.

britanci su odavno rekli šta žele....i na referendu u i kroz izbore...ali kako mi ne znamo, tako ni britanci ne znaju, tko je peta kolona u strankama koje su izabrali da ih vode iz EU....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.