Naslovnica Vijesti Hrvatska

Johnson će Macronu i Merkel reći da britanski parlament ne može zaustaviti Brexit

Očekuje se da će im Johnson reći da imaju dva mjeseca da dogovore sporazum prihvatljiv kabinetu i parlamentu, piše The Sunday Telegraph.
17. kolovoza 2019. u 23:52 25 komentara 1244 prikaza
Boris Johnson
Foto: Reuters/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Premijer Boris Johnson reći će francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu i njemačkoj kancelarki Angeli Merkel da britanski parlament ne može zaustaviti Brexit, objavile su novine The Sunday Telegraph.

Brexit Istraživanje Većina Britanaca za "brexit pod svaku cijenu"

Te novine navode da će "Johnson ovog tjedna otputovati u Njemačku i Francusku kako bi upozorio Macrona i Merkel da parlament ne može zaustaviti Brexit".

"Očekuje se da će im Johnson reći da imaju dva mjeseca da dogovore sporazum prihvatljiv kabinetu i parlamentu, bez kojeg će Velika Britanija izaći bez sporazuma na Noć vještica (Halloween)", piše u tim novinama.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

 • domxerex:

  Bravo majstore! Tako, stjeraj ih ....! Ti ćeš napraviti sve čega se naši salonski politikanti užasavaju. Još te molim da ukineš vaše diplomatske putovnice izdane prijašnjim precjednicima (nisam pogriješio - nisu bili predsjednici iako su tu dužnost zvanično obnašali) i ... prikaži još! članovima protunarodne vlade. Nije mi jasno kako to možete biti član vlade jedne države i imati diplomatsku putovnicu druge države i još se time hvaliti po medijima. To ispada da su izdajice i time se hvale.

 • Avatar izvidnik1
  izvidnik1:

  Britanci, bježite iz te umjetne nezdrave tvorevine zvane EU. Niste se dali nacistima da vas pokore oružjem, ne dajte se ni soroševcima da vas poraze perom.

 • bec:

  Izgleda kao daje ga poplava izbacila na povrsinu.