Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT U NJEMAČKU I FRANCUSKU

Johnson će Macronu i Merkel reći da britanski parlament ne može zaustaviti Brexit

Boris Johnson
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.08.2019.
u 23:52

Očekuje se da će im Johnson reći da imaju dva mjeseca da dogovore sporazum prihvatljiv kabinetu i parlamentu, piše The Sunday Telegraph.

Premijer Boris Johnson reći će francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu i njemačkoj kancelarki Angeli Merkel da britanski parlament ne može zaustaviti Brexit, objavile su novine The Sunday Telegraph.

Te novine navode da će "Johnson ovog tjedna otputovati u Njemačku i Francusku kako bi upozorio Macrona i Merkel da parlament ne može zaustaviti Brexit".

"Očekuje se da će im Johnson reći da imaju dva mjeseca da dogovore sporazum prihvatljiv kabinetu i parlamentu, bez kojeg će Velika Britanija izaći bez sporazuma na Noć vještica (Halloween)", piše u tim novinama.

Komentara 25

DO
domxerex
01:40 18.08.2019.

Bravo majstore! Tako, stjeraj ih ....! Ti ćeš napraviti sve čega se naši salonski politikanti užasavaju. Još te molim da ukineš vaše diplomatske putovnice izdane prijašnjim precjednicima (nisam pogriješio - nisu bili predsjednici iako su tu dužnost zvanično obnašali) i članovima protunarodne vlade. Nije mi jasno kako to možete biti član vlade jedne države i imati diplomatsku putovnicu druge države i još se time hvaliti po medijima. To ispada da su izdajice i time se hvale.

Avatar izvidnik1
izvidnik1
09:08 18.08.2019.

Britanci, bježite iz te umjetne nezdrave tvorevine zvane EU. Niste se dali nacistima da vas pokore oružjem, ne dajte se ni soroševcima da vas poraze perom.

DU
Deleted user
13:46 18.08.2019.

Izgleda kao daje ga poplava izbacila na povrsinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije