Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Christian Schwarz-Schilling
Povratak na članak

Zašto bi BiH mogla biti u Bidenovom fokusu: 'Samo on može pokrenuti ključne procese'

Mir iz Daytona je postao moguć jer su Hrvati rekli da je nedopustivo ono što se događa u Hrvatskoj i BiH i krenuli u vojnu akciju.SAD su odigrale presudnu ulogu u jačanju volje Hrvata da vojno utječu na terenu, rekao Schwarz-Schilling

Komentari 11

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:34 19.12.2020.

"Mir iz Daytona je postao moguć jer su Hrvati rekli da je nedopustivo ono što se događa u Hrvatskoj i BiH i krenuli u vojnu akciju..." Ama nemojte tako gosp. Christian Schwarz-Schilling! Bosnjacki politicari tvrde da je Hrvatska izvrsila agresiju na BiH, i da je tzv. armija BiH "oslobadjala" Hrvatsku a ne da su HV i HVO oslobadjali BiH! A u isto vrijeme dok su "oslobadjali" Hrvatsku, "oslobodili" su i sve dijelove BiH pod svojom kontrolom od Hrvata! Ovih dana jos uvijek rade to isto, samo uz pomoc raznih politickih smicalica i prijevara...

VL
DV
Džontra Volta
18:05 19.12.2020.

Ako ima ovlasti prvo neka smijeni čobane Izetbegovića, Komšića, Dodika i Čovića. Umjesto njih staviti mlade, obrazovane ljude.

VL
NE
Neonacionalist
18:48 19.12.2020.

Dayton je bio bolni kompromis za sve tri zaračene strane jedva osvaren nakon četri krvave ratne godine i to pod međunarodnim poglavito američkim pritiskom , sad tko je tu bolje ili lošije prošao može se raspravljati ali svakako su svee tri strane ostale nezadovoljne i nisu ostvarile svoje ratne ciljeve ili želje i realno rat u BIH je ostao zamrznuti i neriješeni konflikt koji stalno prijeti da bosanski lonac ponovo prokuha kad se stvore odgovarajuči uvjeti za to . No ipak je nekako postignut u Daytonu kompromis kao jedini ostvarivi ili moguči , bilo kakva radikalna promjena Daytona a s kojom ne bi bile usuglašene sve tri strane je izvorište novog sukoba i jednostavno rečeno jedina moguča BIH je ona daytonska i ona je ipak održiva . Upravo kriza koja se danas dešava u BIH je prvenstveno pruzrokovano prekrajanjem daytonskog dogovora od strane visokih predstavnika i određenih međunarodnih krugova uglavnom na korist Bošnjaka , dakle treba se držati izvornog Daytona do daljnjega jer sve ostalo ne vodi dobrome .

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
09:30 20.12.2020.

Beiden je bio nula od politicara,u tim balkanskim ratnim vremenima i pregovorima,ali od njega se sada stvoriti Mejsije,i nada za daljni konflikt na balkanu,jer tu u toj nasoj vuk-ebuini,je nalakse plasirati oruzje,i zavaditi ta divlja plemena,a ovaj balzamovani je svjetan toga.

VL
PE
penelopea101qq
21:57 19.12.2020.

Svakoga nacistu koji dodje u Bosnu i Hercegovinu domah strijeljajte, i stavite im otrova za pacove u hranu i pice, i samo se tako mozete otarasiti bolensih zlikovaca nacista. Oni su vam ljudozderi, opasni zlikovci, neprijatelji ljudskoha roda, vidite stoto rade zlikovci kroz citavu svoju zlikovacku povijest teroriziraju ljudski rod, bolesna nacisticka pasmina monstruma za zive spaliti na lomaci bolesne zvjeradi!!!!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
21:44 19.12.2020.

Ovdje se ne moze nista napravit osim da Hrvati dobiju treci entitet.Bez tog nista.Racuna se da Hrvata ima jos oko 450 tisuca BIH. Drugacije nece ici jer su Srbi i muslimani ih ocistili sa tog teritorija.A Hrvate su gurnuli Ameri sa muslimanin..Ovo je clanak pricam ti pricu .

VL
MC
McDonaldTrump
18:07 19.12.2020.

Vi ste stvarno glupi. Biden je nitko i nikad nece biti ista. Ako hocete nesto, obratite se Trumpu jer je on na vlasti bar do 2024, ako ne i vise.

VL
PE
penelopea101qq
21:50 19.12.2020.

Ovaje je bolesni zlikovac SS-ovac, nacista, vec krepao, crkotina, samo sto ga jos nisu pokopali, i on se nacisticki monstrum bavi Bosnom, a u nacistiji Njemackoj mu sve gori, rat mu odavno poceo u zemlji. Koja je ovo bolesna pasmina zlikovaca, za lansirati im atomsku i pretvoriti ih pepel da ne zlostavljaju vise ljudski rod, bolesni zlikovci nacisti. Narodi u Europi se moraju poceti primpremati za rat protiv bolesnih zlocinaca nacista, napose od domacih izdjanika na vlasti, sve isto kao ui 2.svjetskome ratu. Treba im vec poceti razvaljivati nacistiju Njemacku, prije nego oni zlikovci usmrte tudje suverene drzave i narode, a vec su ih pola usmrtili. Sjeme im se zatrlo bolesno i nacisticke!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.