Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obama mu dao podršku
Povratak na članak

Joe Biden ipak u utrci za Bijelu kuću

Potpredsjednik bi mogao ugroziti izglede favoritkinje Hillary Clinton koja je prva krenula u utrku još proljetos

Komentari 10

DU
Deleted user
16:33 26.08.2015.

..a sin ce mu u utrku za predsjednika ukraine

VL
BR
Branko102
15:19 26.08.2015.

U bivšoj državi imali smo pakovanje toalet papira (100 listića) u dvije verzije.Jedno pakovanje je nosilo ime golub,a drugo galeb.Pa je netko rekao,kakva je razlika između goluba i galeba ? Odgovor je glasio: "Nikakva.To je isto sr**e,samo drugo pakovanje".Tako jee i sa američkom kvazidemokracijom. Građani biraju isto sra*e u drugom pakovanje.Još davno je David Rockfeller rekao slijedeće :"Nije važno tko je na vlasti dok mi kontroliramo novac" !! Tako da te priče o demokratima i republikancima su obična vreća go***a.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:58 26.08.2015.

U prevodu na Hrvatski jezik Joe Biden je glavni zagovornik obojenih revolucija I smjena rezima nacija koje nisu Americki vazali, a s obzirom da Clinton-ici ide jako lose bankarski vladari iz sjenke uvode njega kao rezervnu varijantu, dokazanog poslusnika I izvrsioca njihovih naredjenja.

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
23:59 26.08.2015.

Sve su to cirkusanti. USA treba jedan ozbiljan drzavnik da je radikalno preporodi ! Ovi ce je samo dublje i dublje ukopavati. Ne vidim takvog kandidata ni kod demokrata ni kod republikanaca.

VL
HO
homofob
06:45 26.08.2015.

Biden ide se kandidira da malo rastereti koncentraciju republikanske "vatre" po Clintonici. Sa tri demokratska kandidata, a svi puno bolji nego krdo na republikanskoj strani, ce malo razrijediti napade na Hilary i natjerati Republikance da trose vise novaca na napade i kopanje smeca protiv Demokrata.

VL
Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
11:20 26.08.2015.

Donald Trump for PRESIDENT‼️‼️‼️‼️‼️‼️

VL
Avatar mason
mason
07:04 26.08.2015.

Husein Obama je napravio toliko losih stvari, a Hillary je ista kao i Biden .Siguraan sam da je next predsjednik republikanac,i nadam se konzervativni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.