Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

'Jeziva' scena preplašila prolaznika: Pomislio sam 'O Bože, valjda nije mrtav'

Obitelj iz Teksasa prevarila je jednog prolaznika neobičnom božićnom instalacijom kojom žele pobijediti na natjecanju za najbolje uređenu kuću
03. prosinca 2018. u 09:43 1 komentara 3901 prikaza
božićna instalacija
Foto: Screenshot

Obitelj iz Austina u američkoj saveznoj državi Teksas uspjela je prevariti prolaznike neobičnom božićnom instalacijom kojom su ukrasili svoju kuću.

nesreća na prilazu Gdje je gledala? Noćna mora svakog muškarca: Pogledajte što mu je žena napravila kada su odlazili na posao

Domišljata obitelj htjela je pobijediti na natjecanju susjeda u božićnom uređenju kuće pa su na krov umjesto Djeda Božićnjaka objesili Clarka Griswolda iz kultnog filma ''Najluđi Božić''.

Kraj ulaznih vrata postavili su i ljestve kako bi što realnije dočarali poznatu filmsku scenu, a koliko su uvjerljivi bili, najbolje je pokazao jedan prolaznik kojeg je snimila nadzorna kamera kuće.

Prolaznik se zaustavio pokraj kuće i panično počeo namještati ljestve, a kako mu muškarac koji je visio s krova nije ništa odgovarao, počeo je pozivati upomoć. U jednom trenutku uzeo je telefon i nazvao hitnu službu.

Policajac je kasnije pokucao na vrata vlasnicima kuće, a kada su oni doznali što se dogodilo, osjećali su grižnju savjesti pa su prolazniku poklonili darovnu karticu kao znak isprike.

poplava Nevjerojatno Pogledajte kako se ova dvojica pametnjakovića rješavaju vode nakon jake kiše

Kako se to ne bi ponovilo, na ljestve su stavili natpis s porukom "Clark G. je dio božićnog uređenja, nemojte zvati 911".

Kasnije su došli do broja telefona muškarca koji je zvao policiju.

– Htio sam ga spustiti, a kad sam pokušao razgovarati s njim, nije ništa rekao. Pomislio sam ''O moj Bože, nadam se da nije mrtav. Najbolje da pozovem 911'' – ispričao je vlasnicima prolaznik Alfred, inače umirovljeni veterinar.

>> Evo što je djevojčica učinila kada joj je majka okrenula leđa

[video: 27787 / ]
aa
MBA titula
Ne propustite priliku za stipendiju za MBA program: Je li to formula za uspjeh?

A1 izdvaja za Vas