Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludbreg

Jezerinac: Bilo bi dobro da svi govore istinu o Domovinskom ratu

jezerinac
Željko Mršić/Pixsell
03.09.2010.
u 11:46

- Da svi govore istinu, ne bismo trošili vrijeme na besmislene rasprave - rekao je Jezerinac u propovijedi za policiju i vojsku.

- Kad bi svi govorili istinu o Domovinskom ratu i hrabrosti branitelja, ne bismo trošili vrijeme na besmislene rasprave i omalovažavali Domovinski rat i branitelje - rekao je u Ludbregu biskup Juraj Jezerinac u propovijedi nakon mise za policiju i vojsku.

Ključne riječi

Komentara 24

KU
kukuriku
19:43 03.09.2010.

Monsignore Jezerinac se je krivo izrazija.., triba je recí Hrvatsku Istinu u Domovinskom Obrambenom ratu,...jer postoji i druga Istina tzv.-\"Traktoristicka-Istina\"..-:))

OB
-obrisani-
12:24 03.09.2010.

  Istinu o Domovinskom ratu znaju samo oni koji su u njemu i sudjelovali. Ostali neznaju niša o tome i nisu kvalificirani da bi o tome govorili ili pisali

VE
veki
15:39 03.09.2010.

Cros! Ti i taj tvoj Jezerinac,duhovni ste kao Casper

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije