Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA DIREKTIVA
Povratak na članak

Jesu li stroža nova pravila? Po vozačku dozvolu i s tlakom 180/110

Stručnjaci medicine rada pravilnik o pregledima vozača prilagodili su europskoj direktivi, Ministarstvo će odlučiti o uvjetima za dijabetičare, srčane bolesnike...

Komentari 19

AR
Artukovic
06:44 08.11.2017.

Ovaj zakon i prilagodba su cisti idiotizam.Skace se na dijabeticare i srcane bolesnike,a alkoholicari i oni neregistrirani narkomani ce i dalje ubijati ljude po cesti.Psihicke bolesnike niko nesvrstava u opasnu skupinu....valjda takvih nema u EU.Sve u svemu....idiotarja kakve smo vec vidjeli u lijepoj nasoj.Ako se nesto primjenjuje u EU a vidimo da nije dobro....nemoramo to preuzeti...

VL
MA
Marvin
10:49 08.11.2017.

Da su Toniju na vrime pregledali oci nebi zasao na covika.

VL
DU
Deleted user
21:28 07.11.2017.

Lijepo je što se vodi briga o zdravlju vozača, ali nesreće su obično posljedica alkohola/nečeg drugog i/ili mobitela, brzine i bahatluka. Rijetko nekom pozli i prouzroči nesreću /tu ne mislim na sinkopu ;-) )

VL
KU
kupatilo
02:49 08.11.2017.

Bice kakoce biti i mi nato nemozemo uticati ali iskreno receno dosada su uglavnom uzroci nesrece bili alkohol opijati i neprilagođena brzina uvjetima voznje na cesti.Zdravstveno stanje je valjda upitno samo kod Horvatinčica a more mu i siroko i duboko nije dovoljno da bepobije druge al vjerovatno taj smije upravljati i po cestama.Neznam kako kad mu je i more usko.

VL
Avatar _Hedon_
_Hedon_
21:09 08.11.2017.

od silne gluposti jadni ne znaju više šta bi izmisili

VL
MA
Marvin
13:35 08.11.2017.

kazemja Kakav pregled predlazes za one koji voze i ne vide da covijek lezi na cesti i preko njega prede , covjeku fali jos 20 godina do 65 , kako ti kazes do obaveznog ljecnickog pregleda.

VL
Avatar mama mia
mama mia
06:57 08.11.2017.

Volila bi ja vidit doktora koji bi mene pregledao i onda moje podatke bilo gdje proslijedio jel' to HDZ želi i od doktora napravit kriminalnu organizaciju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.