Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S METANOM
Povratak na članak

Jesu li krave zaslužile neslavnu titulu velike prijetnje okolišu?

“Priča da krave posebno zagađuju ne drži vodu jer se sve ispušteno vraća natrag u njihovu hranu. To što je danas previše CO2 u atmosferi pa ga biljke ne uspiju apsorbirati nije od stoke, problem je nastao negdje drugdje”, kaže Matija Grgurić, vlasnik muznih i mesnih krava

Komentari 4

HO
homophob
08:59 14.11.2021.

Kravice su definitivno strasni zagadivaci atmosfere! Da li znate da su oko 14 tisuca krava tako silni zagadivaci da u jednoj godini ispuste toliko stetnih plinova da jednom privatnom mlaznom avionu klase Gulfstream ili Bombardier mora s jednim poletom i 4 sata leta vraski truditi proizvesti toliko zagadenja kao te zloceste kravice! Mozda zato sto kravice daju mlijeko a "strucnjaci" kazu da mlijeko nije zdravo za ljudsku ishranu! Znaci nase mamice su nas htjele otrovati kada smo bili male bebice a one nas hranile svojim mlijekom!

VL
DU
Deleted user
11:20 14.11.2021.

Jednog dana će bjelosvjetski moćnici reći da ljudi proizvode previše CO2 i metana,ako jedu previše graha,te da ih treba veći dio trajno uspavati.I eto za početak COVID.

VL
MA
majstorsmora
12:34 14.11.2021.

Kad kupite avionsku kartu piše da letom do recimo Singapura nastane 500 kg CO2 po putniku! Samo kretenu mogu krave bit problem..

VL
M9
Miroslav 91
14:54 14.11.2021.

Obična glupost ,jer si milijuni bizona živjeli na prostorima Sj.Amerike pa klima nije promjenjena,ktiv je isključivo čovjek koji uništava planet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.