Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silvije 
Tomašević
Povratak na članak

Jesu li i šerifi na Divljem zapadu bili pametniji?

U 2017. vatrenim oružjem ubijeno je 11.600 ljudi, četiri puta više nego 11. rujna 2001. u terorističkom napadu na poslovne tornjeve u New Yorku

Komentari 1

HO
homofob
08:18 12.10.2017.

Slijedeci "logiku" nazovi-novinara trebalo bi zabraniti posjedovanje kireta, klijesta za komadanje fetusa, "usisavaca" za ciscenje maternice od ostataka ubijenog nerodenog djeteta jer se godisnje u Americi tako ubije 315 tiseca nevinih nerodenih i to jos aborcionisti zele na racun oporezovane publike! Takoder da unaprijed razoruzam napadace na "zaostale" kleroustase koji zenama uskracuju "svoga tela gospodar-ica" : u Americi je dozvoljeno ubiti djete do 25-tog tjedna trudnoce i po tome u svijetu su jednako 6 zemalja: Kanada, Nizozemska, komunisticka Kina, Vjetnam, S Koreja i ???. Preranorodeno djeta ako je tesko 800 grama gotovo uvijek prezivi ukoliko mu se posreci da je rodeno u Americi. Plod u potom mjesecu trudnoce je redovito 800 grama. Dakle, sta je smrtonosnije: vatreno oruzje ili alat nazovi-lijecnika, prije bi ih trebalo zvati segrtima dr Mengele-a?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.