Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barometar.hr:

Jesu li Hrvatskoj potrebni prijevremeni izbori? Za koga biste na njima glasali?

Sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.04.2014.
u 12:21

Uključite se u političku arenu Večernjeg lista i postanite dio elitne zajednice koja na konstruktivan način promišlja i analizira situaciju u Hrvatskoj. Neka se vaš glas čuje...

Treba li Vlada Zorana Milanovića dovršiti mandat do kraja ili su Hrvatskoj hitno potrebni prijevremeni izbori na kojima će građani imati priliku izabrati novu vlast koja bi kompetentnije i bolje vodila zemlju? Postoji li uopće politička opcija u zemlji koja bi bila u stanju odlučno pristupiti rješavanju problema i reformama koje su nužne za izvlačenje zemlje iz krize? Koja je to opcija? 

Je li Ivo Josipović i dalje najpopularniji hrvatski političar i može li računati na još jedan siguran mandat na Pantovčaku? Koliko daleko na ljestvici popularnosti može dogurati Mirela Holy, a koliko političarka koja uopće ne djeluje u Hrvatskoj – Kolinda Grabar Kitarović? Kako se, nakon svih afera svojih prijatelja i kume Lovrić Merzel, drži Slavko Linić?... Sve su to pitanja na koja i ove nedjelje kroz našu redovnu anketu odgovaraju korisnici Barometra. Pridružite im se i izrazite svoja politička stajališta i preferencije ocjenjujući rad i djelovanje relevantnih hrvatskih političara i stranaka.

Uključite se u političku arenu Večernjeg lista i postanite dio elitne zajednice koja na konstruktivan način promišlja i analizira situaciju u Hrvatskoj. Neka se vaš glas čuje...
 

Komentara 99

UR
uravnotezenost
12:44 13.04.2014.

Hrvatskoj više nije potrebno biranje ni ovakvi izbori.Prije svega Hrvatskoj je potrebna nova revolucija protiv hrvatskog barbarizma i silovanja demokracije sa svih razina i ideoloških smjerova.Sada nije aktualan "vanjski neprijatelj".Na djelu su domaći i unutarnji neprijatelji hrvatstva,lopovi,egoisti,beskičmenjaci,avanturisti i svako zlo ovoga svijeta.Niske strasti i neodgovornost su karcinom koji je metastazirao do opće propasti države a narod je ,poput noja,sa glavom u pijesku i glavinja između osobne nedefiniranosti do sitnodušnih zadovoljština u obliku mrvica sa stola onih koji ih doslovce,deru i preko gole kože.

Avatar Stjepan .
Stjepan .
12:38 13.04.2014.

Večernjak, predlažem Vam da na stranicu postavite anketu, ako vam vlasnici dozvoljavaju. Bog i Hrvati

KA
kafka
13:08 13.04.2014.

Glasam za radnike koji su bez plaća, radnike kojima je 'ukraden' posao, građane bez posla, građane koji kopaju po kantama, mlade bez budućnosti i prevarene seljake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije