Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jesu li ‘demoni’ Emmanuela Macrona uzroci budućih ili posljedica postojećih zala?

udariti po nacionalizmu pod simbolom vlastite nacije, njezinih pobjeda i osvajanja dostojno je Molièreova „Tartuffea”U

Komentari 5

Avatar Vukomerec
Vukomerec
18:46 22.11.2018.

Macron je duhovna nakaza koja srećom nije pametna, već samo bahata. Nije slučajno da ga prati podrugljivi nadimak Jupiter. Autor je odlično uočio paradoks dociranja o nacionalizmu ispod spomenika francuskom nacionalizmu.

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
18:31 22.11.2018.

Odlična kolumna.

VL
LU
Lujo123
19:49 22.11.2018.

Talijanski profesor Adriano Segatori, ugledni psihijatar i psihoterapeut, član znanstvenog odjela “Pravne psihologije i forenzičke psihijatrije” i član “Talijanske akademije forenzičnih znanosti” dao je izjavu u kojoj je opisao novog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona. “Macron je opasan, jer, kao i svi psihopati, ima izuzetno visoko mišljenje o sebi. On ne voli Francusku i ne bori se za francuski narod. Macron voli sebe, enormno, i bori se da održi svoj krhki identitet”, izjavio je profesor Adriano Segatori, psihijatar i psihoterapeut, specijaliziran za psihijatrijske preglede. “Da me sudac pita što mislim o opasnosti od takvih ljudi, ja bih rekao da u nju ne treba sumnjati. Kao i svi psihopati, Emmanuel Macron je vrlo opasan. Serijske ubojice uništavaju obitelji, dok psihopati koji upravljaju ekonomijom i politikom uništavaju cijela društva”, izjavio je talijanski profesor koji je desetljeća posvetio proučavanju umova pojedinaca koji su počinili zločine, izradi psiholoških profila i procjeni mogućnosti njihove rehabilitacije i resocijalizacije. Ovo je vrlo zabrinjavajuća poruka, koju je na YouTubeu profesor objavio uoči drugog kruga francuskih predsjedničkih izbora. Prof. Segatori tvrdi da je život Macrona krenuo neželjenim smjerom i ugrožen je u dobi od 15 godina, kada je mladi Emmanuel “bio žrtva ozbiljnog seksualnog zlostavljanja od strane njegove učiteljice Brigitte, koja je u to vrijeme imala 39 godina”.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:20 22.11.2018.

Spročital od vrha do dna....odlično napisano !!!

VL
OO
onako_ovlaš
20:42 22.11.2018.

šorak nije sasvim čist u pojmovima,on se kao nešto javlja iz novog horizonta a u podlozi su mu kominternovsko markuzeovski pojmovi kapitala i diktature,promašeno i nepromišljeno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.