Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDMET OBRAČUNA
Povratak na članak

Jesu li danas procjene rejting agencija zastarjele ?

O njihovoj ocjeni ovise države i tvrtke, ali koliko su relevantne u svjetlu slučajeva u kojima su zakazale.

Komentari 2

DD
ddh
13:59 24.09.2020.

Taj clanak i pitanje jesu li procjene rejting agencija zastarjele je toliko primitivno, da oslikava cijelu sliku hrvatskog primitivnog gospodarstva. U cijelom civiliziranom svijetu nitko ne postavlja takvo glupo pitanje. Ali je vas Predsjednik (Pod Vas, mislim na medije, mislimm na Iblerov trg i mislim na navijace Skore!) Izjavio da procjene rejting agencija ne znaci nista. Zaboravio je pritom, da se u cijelom svijetu kreditna sposobnost pojedinih drzava i firmi, a s tim i visina kamata odredjuje upravo prema rejtingu koje formiraju te svjetske agencije. Da je takvo sto, poput vaseg Predsjednika izjavio jedan Steinmeyer, njemacki mediji bi postavili pitanje njegove uracunljivosti, oni bi ga usmijali i nitko ga vise nebi uzeo za gotovo. Ali ne i u Hrvatskoj. Tu vas Predsjednik moze vama prodati svaku glupost. I to me zalosti. Nije lijepo u svojoj Domovini gledati taj primitivizam.

VL
Avatar Ričard
Ričard
13:22 24.09.2020.

jesu, mislin dase hrvatski od zadnjih izbora uzdig na AAA+++

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.