Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jesu li banke u Europi sigurne? Ojačale nakon prošle krize, ali stanje više nije bezazleno

22.03.2023. u 10:18

Kad voda dođe do grla, spašavanje banke traži 'kreativna' rješenja. Ako su ta rješenja loša, to pokazuje koliko je situacija zaista bila loša

Komentara 2

BJ
bjmaro
11:27 22.03.2023.

Kriza 2008. kada je milijuni ljudi ostalo bez posla. a u pojedinim zemljama propali mirovinski fondovi ,invest štednja Itd .90% krivnje za tu tragediju bio je bankarski sustav i njihova logistika. Izmišljanje novih proizvoda, bolesna glad za profitom , izgonn štednje stanovništva iz bankarskog sustava stvara opet iste ili slične elemente za nova sr…a bank sektora

XA
xaron
20:03 22.03.2023.

Volio bi da je tako kako piše u članku, ali US media daju drugu sliku. Posebno se navodi Deutche Bank kao slijedecča na udaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije