Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni slatkiš

Znate li zašto je jaje u Kinder jajetu žuto? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Kinder jaje
Foto: Wikimedia Commons/User:Mysid
01.03.2017.
u 13:12

Iako je zapravo poprilično očito, mnogi o tome nisu razmišljali na taj način

Malo je onih koji ne vole pojesti Kinder jaje. Najviše mu se vesele djeca jer se ispod čokolade u žutom jajetu krije igračka

Iako je zapravo poprilično očito, mnogi o tome nisu razmišljali na taj način. Tviteraši su, naime, poludjeli kada su otkrili da je žuto jaje u Kinder Surprise jajetu žuto jer zapravo predstavlja žumanjak

Ideja je bila da kada se zagrize čokoladno jaje, ispod njega proviri ono žuto, baš kao kod pravoga jajeta kada zagrizemo bjelanjak dođemo do žumanjka. 

Nakon što je otkriveno, mnogi su korisnici Twittera pisali o tome. 

– Imam 24 godine i tek sada sam shvatila da žuto u Kinder jajetu predstavlja žumanjak – napisala je jedna od korisnica Twittera. 

>> Umro tvorac Kinder jajeta William Salice. Osmislio je i Pocket Coffee... 

Komentara 11

TO
tomojuric1
13:20 01.03.2017.

gospode Bože

Avatar mofo
mofo
13:44 01.03.2017.

Jel ovo osnovnoškolski referat ili je netko tko je zaista završio novinarstvo ovo napisao? (a tek onaj tko ovo odobri...)

Avatar bambin@
bambin@
13:57 01.03.2017.

O gospode Boze i svi svetci nebeski... Evo citam i nevjerujem...😂😂😂😂 Pisete gluposti umjesto da se malo raspitate zasto u viaduktu,firmi s cca 1800 (sad vec i manje) zaposlenih place kasne vec drugi mj za redom..a hvale se milijunskim poslovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije