Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUST

Jeste li već osigurali svog limenog ljubimca?

Allianz osiguranje i e-večernji
Foto: PR FOTO
15.12.2015.
u 10:19

Uz već najpovoljniju cijenu ostvarite dodatni popust na kupnju auto osiguranja!

Tradicionalan način kupnje uključivao je duga čekanja u redovima i na šalterima, dolaske i odlaske do odredišta te veliko gubljenje vremena. No, svijet se mijenja i sve više usluga ugovaramo i plaćamo online.

Danas velik broj ljudi koristi razne servise i usluge kako bi provjerili i istražili koja im je opcija prilikom kupnje određene usluge najpovoljnija. Najčešći je to slučaj prilikom kupnje auto osiguranja.

Brzo i jednostavno provjerite i odaberite najpovoljnije auto osiguranje ovdje, a uz već najpovoljniju cijenu ostvarite i dodatni popust. Kako? Kupite Allianz auto osiguranje te jednostavno prilikom kupnje unesite promotivni kod i budite sigurni da ste uhvatili najbolju cijenu.

Allianz osiguranje od obvezne odgovornosti daje vam i značajnu dodanu vrijednost koju dobivate prilikom ugovaranja:

  • POMOĆ NA CESTI - osnovno pokriće za pomoć na cesti na području cijele Republike Hrvatske koje pokriva troškove do 700 kuna po asistenciji u slučaju nezgode te do 1.000 kuna u slučaju spašavanja i prijevoza vozila.
  • MULTIPLUSCARD BODOVI - ako ste član MultiPlusCard programa, za premiju osiguranja automobila uplaćenu u Allianzu ostvarujete pravo na MultiPlusCard bodove.
  • PRAVNA POMOĆ - ako se protiv vas vodi kazneni postupak zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, Allianz će vam nadoknadit troškove obrane do iznosa 40.000 kuna po štetnom događaju i na taj način biti uz vas kada je to najpotrebnije.
  • SUPERBONUS - Kada sigurnom vožnjom bez štete dođete do 50% bonusa, Alliant će zažmiriti na jedno oko ako se dogodi da prouzročite nesreću. Svakome se može dogoditi bar jednom, zar ne? Imate li već 50% bonusa? U tom slučaju odmah ostvarujete pravo na Superbonus!

Osim toga, nakon kupnje osiguranja e-mailom dobivate potvrdu s kojom možete registrirati auto na bilo kojoj stanici za tehnički pregled. Original police i Zelena karta šalje vam se odmah poštom.

Allianz auto osiguranje predstavlja novu dimenziju online kupnje. Ugovorite Allianz auto osiguranje sigurnije, brže i profesionalnije. Iako je cijena online Allianz osiguranja već povoljna, online kupovinom ostvarite dodatni popust, a uz to na dar dobivate i tromjesečnu besplatnu online pretplatu na Večernji list.

Sadržaj e-večernjeg je poputno identičan tiskanom obliku Večernjeg lista. Osim toga, jedinstvena je mogućnost čitanja i pregledavanja članaka iz arhive kao i mogućnost da čitate vijesti među prvima budući da je izdanje dostupno dan prije, već od 21 sat. Ukoliko Internet nije dostupan, svoje članke možete pohraniti te ih kasnije čitati i pregledavati. Otkrijte brojne mogućnosti čitanja digitalnog izdanja Večernjeg lista uz Allianz osiguranje.

Ugovorite Allianz auto osiguranje već sada i ne propustite jedinstvenu priliku prvi pratiti najnovije vijesti na svom računalu, smartphoneu ili tabletu čak 3 mjeseca.

Kliknite ovdje i ugovorite najpovoljnije auto osiguranje. Sigurno, brzo i jednostavno!

Komentara 1

DU
Deleted user
10:54 15.12.2015.

hajd ne lazite, ima osiguravateljskih kuca jeftinijih i 30 ak %

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije