Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

Jeste li ih vidjeli? Nestalo čak devet maloljetnica

nestali (1)
Foto: Neno
1/5
07.06.2013.
u 11:45

Od 11 osoba nestalih prošlog tjedna pronađeno ih je sedam. Policija još traga za Senadom Blagajčević, Martinom Dekanić, Philippom Ferdinandom Hochhuthom i Anom Šlehan.

Ovog tjedna nestalo je 12 osoba, među kojima čak devetero maloljetnika. Od 11 osoba nestalih prošlog tjedna pronađeno ih je sedam. Policija još traga za Senadom Blagajčević, Martinom Dekanić, Philippom Ferdinandom Hochhuthom i Anom Šlehan.

U petak 31. svibnja Helena Babin (16), Arijana Delić (17) i Anamaria Ćosić (16) nestale su u Bedekovčini. Arijana je visoka 170 centimetara, ima smeđe oči, kestenjastu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Anamaria je visoka 170 centimetara, ima kestenjaste oči, svijetloplavu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Dan poslije, u subotu, Kristina De Conti (17) i Katarina Kežo (14) nestale su u Splitu. Kristina je visoka 165 centimetra, ima riđu kosu i jače je tjelesne građe. Katarina je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe.

Nikolina Oršuš (14) nestala je u Bedekovčini u ponedjeljak 3. lipnja. Visoka je 160 centimetara, ima kestenjaste oči, crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Na zglobu lijeve ruke ima elastični zavoj. U trenutku nestanka bila je odjevena u crvenu jaknu, traperice i nosila je bijele tenisice.

Dan poslije, u utorak, u Bedekovčini su nestale Maja Radoš (17) i Maria Sara Ćehić (16) dok je Arijano Marjanović (47) nestao u Zagrebu. Maja je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Maria Sara visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Arijano Marijanović udaljio se u nepoznato s adrese Jankomir 11, a visok je 187 centimetara i srednje je tjelesne građe. Ima tetovaže na rukama i naušnicu u lijevom uhu. U trenutku nestanka bio je odjeven u crvenu majicu i crni donji dio trenirke.

Marin Boban (18) nestao je u Malom Lošinju u srijedu 5. lipnja. Visok je 180 centimetra, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. Istog dana u Zadru je nestala Marija Magdalena Mijolović (16). Visoka je 170 centimetara, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe.

Marija Dominis (63) nestala je u četvrtak 6. lipnja na Ugljanu. Visoka je 178 centimetara, ima kovrčavu kosu i slabije je tjelesne građe.

>>Policija traga za 11 osoba, čak osam maloljetnih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije