Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Jeste li ga vidjeli? Prije četiri dana nestao mlađi muškarac u Splitu. Gubi mu se svaki trag

08.12.2023.
u 07:14

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192.

Prije četiri dana u Splitu je nestao Lovre Ježina rođen 4. ožujka 1985., izvijestila je policijska uprava šibensko-kninska. Obavijest o njegovu nestanku nalazi se i na Nestali.hr. Nestao je 4. prosinca 2023. u Splitu, a nestanak se vodi u PU šibensko-kninskoj. Nadimak mu je Siko, rođen je u Šibeniku.

Visok je 180 cm, broj stopala 43 do 44, kosa kestenjasta, boja očiju plava, nos srednji, uši srednje, lice ovalno, vitak, navodi se na stranici Nestali.hr. Govori engleski jezik, ima hrvatsko državljanstvo, prebivalište mu je na Murteru.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije